ФотоОффтопи

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Оля, 14 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та фоткав один...а решта споглядали...

Нє-нє..один...тре буде Наталки спитати...та й той потім пішов...

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ну й зануда Саткур:))Скрізь вимагає доказів:mocking:

Останнє редагування модератором: 20 жов 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Нє...якщо подивитись на то всьо з точки зору..банальної ерудиції,то всьо стає на свої місця...:blush:

4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А що Ви не хлоп? :pardon:
    Хоч й оффтоп, але не втримаюсь запропонувати: та зробіть вже якийсь ладний комплімент Мавпусику, Вам же ж фото сподобалось? ;)
    А колєги і фуршет Вам нащо? :)

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

За фотографом ?

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мавпусику, Ви ж нібито хімік, а не медик ?
    Якщо не секрет, чим Ви займаєтеся у санслужбі ?
    Невже "миші-кріси" труїте ? І не жаль Вам сіреньких ?
    Знову ж, кицькі голодні будуть!

Останнє редагування модератором: 20 жов 2009
  7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А Ви, що до своїх знайомих чи інших незнайомих людей чоловічої статі звертаєтесь як "хлоп" ? Може у вас друзі - хлопи, чоловік хлоп? - якщо це так, то в вашої свідомості я хлоп, погожуюся. А якщо ні - то я на хлопа несхожий.

- А я щодо Мавпусіка претензій не маю. Я маю тільки подив щодо назви фото, оскільки цей форум про фото, то вважаю, що не тільки саме зображення має значення, а і авторство фото, своє воно чи чуже, та й назва фото теж має бути коректна.

Інакше виходить не фотофорум а казнащо. В данному фото зображено не те, що написано до фото, небачу я там ніякого святкування, тільки дівчину що демонструє жіночу привабливість. Тому й питаю: чи може я дурний , що не бачу заявленного, чи може назва зображення не відповідає зображенню.

-- От тепер, бачу, дякую :)

8. Romko

Хлопе,Ви на Львівському форумі!:ireful1:
    А в нас так сі каже....:dntknw:
    В перекладі... е-е-е...тойво-во...мусчіна...:dntknw:

Наталко,єнчим разом назвеш фотку;"Я,Мавпусик демонструю сукєнку(фірму бажано..) і ліву(праву) ногу в колготці від(і фірму бажано...)
    А також,якщо то мєропріятіє,вказати дату,кількість гостей,хвамілії...посади...об’єм талії...розмір мештів каждого...

Останнє редагування: 13 жов 2009
    • Подобається Подобається x 6
  9. iso

iso Well-Known Member

.
    Нагадало (помістив в анекдоти) :)

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То по Вашому Мавпусик мала підписати хто автор фото?? Навіщо? Яка різниця хто фоткав - Галя, Валя чи Іван? Та і звісно то не вона сама себе фоткала, не важко догадатись.
    Ви ж свої фотки не підписували. І так само підписували свої фото, тобто вказували де вони зроблені, як і вказала Мавпусик:

На мою думку, недоречно чіплятись до людини за те, що самі так само робите. А якщо вже і кортить почіплятись, то хоч по ділу, а не так якось ні за що на рівному місці. Навіщо псути комусь настрій? :)

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Та невже я так роблю?
    У мене ясно написано - "У лісі" - от там і видно що у лісі, а не на професійному святі .

Та не брешіть - хлоп то принизлива назва грубого неотесаного невігласа, а зовсім не інтелегентної людини. Якби Ви хотіли - щоб я звертався до вас "пане Ромко" чи просто "хлоп"?

Нприклад : замість "пан Ромко мені доводить..." - буду : "цей хлоп мені доводить"... Як тут звернулися до мене. Щось я тут не дуже то бачив щоб "тут всі на ЛФ так кажуть" . Хлоп я почув тільки особисто до себе. Чи може тут не хлопці, а хлопи?

Останнє редагування модератором: 13 жов 2009
  12. Romko

Ще раз кажу,в нас діалектизмом є "хлоп"...це з польської мови...
    Часом кажуть "мусчіна" і женсчіна",але то запозичено з єнчої мови...
    Так,що,якщо до Вас у Львові скажуть - то є "правдивий хлоп" - то перекладається як"єто настоящій мусчіна"...
    А кубітою називають жінку...
    о...:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я взагалі не знаю навіщо Ви написали де Ви, це і так видно. А по фотці Мавпусика не видно і не ясно - може це весілля чи випускний чи ДН? Тому і пояснила з якої нагоди виглядала так гарно :)

14. Полковник

Полковник миється в бані

И-иии?
    Что не правильно было написано?

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А наперед знав, що б не казали, що сам так не роблю, а з інших вимагаю. :) Хоч це і так видно, але все дно підписав. Бо самі ж Ви написали:

Що б там не казали, інтелегентна людина каже "пан" . А хлоп - то щось таке, принизливе, якраз протилежне до пана. Мабуть поляки мають за хлопа малоосвіченого мужлана, бо поміж собою звертаються як "пан", а не "шановний хлопе" . Ніколи "хлоп" хоч у поляків (тим паче у поляків), хоч в Україні небуло інтелегентне звернення до людини. Чи може у Львові віддають перевагу "хлопу"... Хм.. Я вже не кажу про значення цього слова в художній літературі. Значит на ЛФ "тикати" не можна, як мене попередили особисто, тому мабуть файно виглядає: "Ви, хлоп" .

16. Romko

Як нема почуття гумору.то його нема...:dntknw:
    І тут ніц не зробиш...:sorry:

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Якщо чесно, то після всього прочитаного взагалі зникло бажання виставляти ще якісь фотогафії...

18. Romko

Наталю,не переймайся...:nea:
    Давай ісчо...;)

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

От що означає, що я тепер рідко на ЛФ буваю...пропустила прихід такого Пана Критика

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вам вже пояснили яке значення це слово має у Львові.
    В поляків "хлоп" - це "чоловік" по простому. І про освічену людину, і про директорів фірми можуть сказати "файний хлоп".

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)