ФотооФФтопи (2)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Alias, 23 січ 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. terRen

terRen Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  2. avatarwin

а яким чином і коли ви набули педофільські замашки--цікаво, чи то по спадкоємності отримали?

• Не подобається Не подобається x 1
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Колись була тут така Пері, вона все на сарказм левандівки ображалась... Думаю, багатьом не потрібно нагадувати, чим все закінчилось.

Я людина невоєнна, і хамство не підтримую, але какава все ще існує, і Пері, мабуть, там ще є - можна продовжувати будувати рожевенький солоденький рай, де кожен жарт може бути наказаний.
    Карабіне, Ви якщо вступаєтесь за когось, то без публічних обговорень "дала-не дала". Не уподоблюйтесь Самойловичу.

Самойловичу, певне існують в світі форуми, де люди не дуже вразливі. Так от, це не тут.

• Подобається Подобається x 3
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

мене прсто шляк трафив..

5. terRen

Це не мене образили:pardon: і мені байдуже чим все закінчилось тоді, що до мене немає відношення.
    А я не Пері і тому не на какаві:)
    І якщо такі слова Samojlovu4а, ви вважаєте жартами, то... що ж:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  6. Un.Known

Та Пері також багато чого не стосувалось. Є просто люди-пацифісти пацифічні навіть там, де це не потрібно.

Повірте, я рада. :)

Я вважаю їх невдалими жартами. Але за невдалий жарт не варта розпинати, можна віджартуватись.

А постійні перестрілки ні до чого доброго не ведуть. :sad:

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Оля такі слова зовсім не вважає жартами...

8. Un.Known

В мене просто різдвяний настрій.

"... І прости нам провини наші, як ми прощаємо винуватцям нашим..."

• Подобається Подобається x 3
  9. terRen

Я часто так і роблю - віджартовуюсь,:yes: коли розумію, що хтось сьогодні "не в настрої" всяке буває, :sad: але завтра все норма.;) Та у випадку Samojlovu4а, щось дуже часто і на різні випадки, і до багатьох форумлян такі його "настрої":scratch_one-s_head:
    Повірте, я дуже багато з чим у його дописах згідна, і навіть підтримую його, це не є війна проти нього.
    Я просто звернула увагу на те, що не всі розуміють такі його жарти, і не всі однаково на них реагують...

10. Locke

Locke невиправний реаліст

Є жарти для гумору, а є жарти для образи і приниження когось. Щкода, що деякі люди, навіть розумні і шановані, цього не розуміють, чи не хочуть розуміти, чи може навіть і одобряють. Чув колись навіть таку думку, що хами, скандалісти і не зовсім адекватні люди прикрашають і оживляють форум. Сумно.
    За кожним ніком є жива людина зі своїм характером, бідами, радощами і цінностями. Мені наприклад був би дуже неприємним жарт, коли б мою дитину не могли розпізнати серед тварин.
    Ті хто вважає, що це нормально - поставте себе на її місце.

• Подобається Подобається x 5
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

кацапам і Самойловичу не прощаю..рагуль рагулем здохне, як не на Батьківщині то на чужині..
    ходив все життя під гріхом і ситуація дуже не зміниться..

12. terRen

Це ви і мене до них віднесли?:scratch_one-s_head:

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в ваших роках, ви ше з здоровим почуттям гумору..

14. terRen

:scratch_one-s_head: :mocking:

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ой, аж соромно.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я не розумію чо модери не реагуют...

17. Un.Known

Та ні, ми ж не про Вас говорили. :)
    Не кожне оживлення - прикрашення.

Хочу нагадати, що на форумі працює чудова функція ігнору. Вона й справді чудова - скористайтеся, і не будемо витрачати час на неприємні розмови. Є приємніші теми. :)
    На що не реагують? На те, що Самойловичу соромно?

18. Samojlovu4

А ти на знак тиснув? То тисни сильніше.
    А як нє, то попробуй комп перезагрузити.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

най мене модери пробачать, але бидлу, яке ображає жінку, яка виставила фотку своєї дитини, і оте бидло посміло ту жіну ше й образити...
    йому не соромно..
    бидлота..
    твій контингент коло львівського цирку ошиваїсі..

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

на пуй пішов, бидло дешеве..

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

а я оте бидло за хлопа вважав..
    аж встидно стало..

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

Ясю, нема за шо..

• Подобається Подобається x 4
  20. Samojlovu4

Зато та жінка може перестане хоч на трохи фотки своєї дитини, донечки, в смітник виставляти, раз в самої мозгів не вистачає догадатись. Чоловічок її, той шо з 44-ої, мені ще дякую колись скаже.)

Та й не цікаво з тобою карабінерчик, до рівня того самого джекі ти тупо не дотягуєш, не гнівайся.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)