Вчора навчився ставити намет, а сьогодні поставив його за 5 хвилин. Якщо дощ, то треба царату навішувати зверху. Але кажуть, що а спеку душно, хоча хдається від роси теж краплі просочують( Ще та торба для намете замала, бо як з магазину, то в самий раз, а як сам хбираєш, то здути намет важка і торба вже лопнула. Шкода, що калімату ніде немає( Бо трішки холодно від землі.
Загалом похід був вдалим, бо все обійшлося, але сумним для мене. Оселився під Почаєвом, у заростях золотарника, хоча гадав що то амброзія, поки погода гарна. Никого не хочу бачити і не чути..( Маю мед, воду, хліб, сушку "Капітошка", і до меду... Помив ноги у пакеті, потім виправ носки і білизну) Інтернет слабий, фото не сприймає. Фото піздніше буде.
Одного часу був у Святогірську на святі затворника Іоанна. Там теж робили доріжку з квітів. Люди день збирали листя, пелюстки тощо, аби викласти доріжку. Гарно дуже роблять і виглядає також, поки сонце сяє. То у Святогірську служили вранці, а от у Почаєві хід був вже ввечері, коли всі квіти стали однаково сірі( Люди зачимось збирали потім квіти собі... Наче як похорони були... То навіщо квіти піднімати?
Більше півмісяця на небі. Скоро повня і затемнення. Вдень спека і зараз, вночі не холодно. Лежу в наметі в сорочці, правда , на каліматі) Так добре....Ніхто на мізки не давить)
Сніданок: каша ячнева з горохом Обід: борщ червоний Каша гречана Салат помідори з огірками Компот Вечеря: Юшка гречана Каща ячнева Салат Компот Безкоштовно для паломників. Якщо в готельній їдальні, то це обійдеться у 300 грн.
Розпорядок дня: Молитва Сніданок Прогулянка, баночка пива і сигаретка Молитва Обід Засмагання Вечірня молитва Вечеря Сигаретка Спостерігання за небо Сон
Вчетверте, з квітня увісні приходила відьма. Хоче, щоб все було по її( Знову обвинувачення мене у всьому поганому... Кричу "замовкни" і стискаю руки на її шиї... Потім просипаюся у поті... Не відпускає мене, хоче щоб зійшов з шляху божого...