Це ліки від запалення горла та від кашлю) Просте, безкоштовне та ефективне, а не те, про що ви подумали) Полоскав два дні через три години і знову здоровий Добавив ще потрохи тисячелисник, ромашки, липи, цикорій, кукурудзяної бороди для смаку)
Саме паршиве, що зустрічав, то храпуни і безхатченки. І ті, іті не дають спокою( Але.. на диво, всі ставляться до них толерантно, як і вони до всіх)
О 9-й годині ранку кожного дня центральне перехрестя Почаєва перекривається і оголошується хвилина мовчання, гімн України та "Боже великий, єдиний, нам Україну храни!". Всі автівки зупиняються і люди стоять у мовчанні.
Что-то кони застоялись, Не пора ли в путь-дорогу? Хавтра прибьівает крестньій ход из Каменец-подольского в Почаев Будет море людей... Иду в поход)
Почаїв - це крадена будівля московськими попами. Цікаво, як ці московські попи поєднують молитву до до Бога, служіння з тим, що вони це роблять у крадені будівлі? Цікаво, їх совість не мучить? Вони ж мали боятися гріха і заповіді "не вкради". Чи їм по барабану? Який толк з хресних ходів, коли вони це роблять свідомо на майні, які вони вкрали? Чи їм не звикати?
То не на часі. Є важливіші задачі. Для мене матеріальне, якто будівля чи скарби не важливі. Головне, щоб у серці було щось. А помолитися можна і в полі.
Які претензії до світу, де господарює гріх? І немає правди? Я йду сам по собі, аби зрозуміти що коїться, а не лежу на дивані та гадаю. Поки що на моїй голові немає митри, аби хто послухав мене. Всякому плоду свій час дозрівання.
Світ сам по собі не є грішний. Гріх є там, де є людина. І кожен відповідає за себе, а не за світ (людей).
я не казав, що світ гршний, але тут володарює гріх. Людина не може відповісти за себе, бо не знає істини, аби порівняти себе з правдою. Кожному вважається, що він правий(