Бойовий похід Новий рік, не мирний... тому і мандри військові. Всеж таки, сам засунув голову у пащу до звіра, хай йому грець! Короче кажучи, чого сидіти, якщо весна прийшла, ноги хочуть кудись йти. Йду до ЗСУ Незабаром виїзд на навчальну службу. По можливості буду писати про життя-буття. Все буде добре. Слава Богу!
Закінчення бойового походу. проїхав 600 км за добу по дорах, які пройщов в останні роки. Знову побачив Карпати. Сподіваюся ще колись їх побачити, бо не азяли до армії. прикольна вийшла подорож на добу. Багато вражень... але військової специфіки, що не буду розповсюджувати
все, демобілізували... Проходил дороги по которьім еду, Может, повторится, и пройду я снова, С рюкзаком военньім и наперевес, Может с автоматом или как турист. Ой, моя родная, что судьбой назвалась, Делаешь со мною, что тьі пожелаешь, Трудньіе дороги и устали ноги, Где бьі прислониться, отдохнуть немного. "Сколько раз, бьівало, мне наперекор, Вьібирал, как думал, лучший коленкор, Маялся, страдая, управлять судьбой: Тьі всего лишь нитка, за своим клубком."
Что делать, если не успели вернуться домой до комендантского часа? Нужно придерживаться простых, но важных правил: - идти освещенными путями, не прятаться; - найти неподалеку ТрО или военных и объяснить ситуацию; - поднять руки вверх, не лезть сразу в карманы за документами; - рассказать, почему оказались на улице в комендантский час; - обязательно иметь при себе паспорт или ID-карту, поскольку приложение "Дія" может не сработать. За сопротивление при встрече с патрулем нарушителю грозит штраф в размере от 17 до 34 тыс. грн или лишение свободы сроком до 5 лет. Свободно передвигаться по улицам городов во время комендантского часа могут граждане, имеющие специальные пропуска и удостоверения.
це в кращому випадку штраф... на початку війни, коли рашисти штурмували Миколаїв... усі на нервах... було кілька трагічних випадків, коли цивільних застрелювали під час комендантської години
Давно не ходив у походи. майже п'ять місяців, хоча на роботі у супермаркеті накручую всі 20 км за день. Хлопці кажуть, що треба мене стриножити))) Але якось піщов нв виставку хижаків - комах, павуків, удааіа тощо.