Там только две конфессии. УГКЦ і ПЦУ (их фото вьіставленьі). УПЦ КП типа перешло в ПЦУ, а УПЦ МП само по себе как бьі)
УПЦ КП существует, Филарет считает себя патриархом, а его рукоположенный Епифаний предал своего духовного отца.
А чего скрьіваться? Я вот весь, иду по дорогам Украиньі) Наверное на меня у Бога есть план, что все забьіли про меня) и мое слово в єтом деле еще впереди. А пока идет подготовка: физическая и духовная.
Great Golden Horseshoe- 27 Довго, чи коротко, дістався залізничного вокзалу Львову з Лисичина на 29 маршруті. Вчора вийшов вранці на Крехів. На вокзалі познайомився з цікавими людьми. Вони мені в дечому допомогли, я їм. ШІ проложив мені дорогу у 48 км, я у 35 км. Пройшов 21 км. Хижина головного миллиц Львова (колишнього і вже померлого) у Брюховичах Фонтан в кафе Оригінальна церква Ольги та Володимира
Great Golden Horseshoe- 28 Проснувся на блок-посту. Дощ не замочив і виспався) Якась тут манія збирати старі машини. Цікавий водорозділ Моя хрестна дорога Отут я відпочив і все оце написав перед останнім кидком)
Great Golden Horseshoe- 30 Моя маленька перемога! Всім привітання, хто читав про мою подорож і вболівав за мене. Дістався чоловічого монастира у с. Козулька під Креховим. Якраз підійшов під вечірню службу о 18-й. Ще й встиг випросити чаю з медом і схряпати пряника. А яка служба була!!! Вісім чоловіків справа, вісім зліва... файно, що аж-аж))) Накормили, приютили... Це якесь свято! Ну і той, звіт Тут немає GPS, мабуть Явір...тому буде заготівка. Це від ШІ А це мій маршрут І загальний план другого етапу спецпоходу
Чтобы вас не загребли в армию, вы решили скитаться по безлюдным местам, где даже связь не ловит. Умно.
Да толку от меня в той армии... разве что Бог поразгоняет оккупантов от меня на безопасное для них расстояние) А пока у меня другая задача, к которой надо приступать с понедельника.
Это ближе проведение по спасению Коммунарца во имя будущей победы над темными силами, которые скоро покроеют землю и поработят надежду на спасение.
Great Golden Horseshoe- 31 Духовні місця Святомиколаївського чоловічого монастира: 1) хрестна дорога 2) джерело Богородиці 3) скельний монастир Хрестна дорога