Great Golden Horseshoe- 10 Меморіал воїнам УПА "ГАЛИЧИНА", загиблим під Бродами 1944 року. Її До речі, проходив міста, де ЧА проривала фронт. Пам'ятник не засняв, бо енергетика у мене закінчилася. Казус дня. Не міг визначити каплицю рабина , що перед Золочовим. Та сама причина - відсутність енергетики для смартфона. Цікаво було те, що я бачив ті дві будки і гадав, що то якісь електропідстанції(( Проходу до них не було і хвіртки за 100 метрів не розгледів. Але були два надписи на ідіші на одній табличці стрілка вперед, а на другій за 15 метрів - стрілка назад. А між ними площадка, засипана гравієм. Отака петрушка, господа евреи() Хм..вперше побачив зараз світлячків... Як іскри від вогню) Відчуваю себе аватаром))
Great Golden Horseshoe- 11 Загальний план Шлях до унівської лаври розтягнувся на два етапи.. до Якторіва і після. Схоже, що починаються проблеми з інтернетом. Загалом дійшов до лаври фото піздніше. При нагоді.
Great Golden Horseshoe- 13 Підгірці. Замок здаля крізь сітку Ринок перед цією сіткою Через дорогу собор Дім хамкової прислуги чи іншого призначення
Great Golden Horseshoe- 14 Цікаві інфото Чотар - типу взводний Перехід до одного села 2 км і до іншого 2 км) Дорога вгору до Унівської лаври (геофіційна, тобто не через Унів) Вчора зняв, сьогодні роздивився кошу невмирущого з черепами)
Great Golden Horseshoe- 15 Стільки відчуттів, а я ще за сьогодні нічого не написав. А він був далеко не простий) Я вже за 17 км від Уніва. Прилаштувався на ніч і пишу. Підошви ніг аж горять, але хоч погода пригальмувала свій норов. То сонце, до дощ з градом. Ніяк не міг вийти в дорогу, аж о 16-й.. після того ще 13 км пройшов, а 4 підвезли. Зараз під Сузьком. Завтра сподіваюсь побачити темтешню фортецю, де чотири мушкетери пили вино та відбивали атаки гугенотів, коли кардинал послав їх на убій( І взагалі, ті три мушкетери і Боярський по всіім замкам знімалися, де я вже побував. Одже, сьогодні, Загальний шлях: На став повертатися назад, а вирішив піти південним шляхом на Старе село, через Сузьк та Бібрку. Тут більше цікавих місць. Позаряджав усю електроніку. Сходив на чернечу гору. Розгадував божий ребус Побачив піщану скелю Майже дістався Сузька
Great Golden Horseshoe- 16 Люди ходять , чи приїзджають, авто та бусами, релакційний центр (гостініца) повна, десь кажуть ще є біженці, тому мені відмовили в проживанні. Але скільки мені то треба... аби дах над головою, ну да ладно( А може перелякалися моїх нііжок многостраждальних? А ще в Почаєві дали з гуманітарки класну сорочку, на піжаму схожа. В ній не так спекотно і не обгораю. Згадується х/ф "кавказская пленница"... Єй, псих, куда идешь?)) (В моем случае)
Great Golden Horseshoe- 18 У 2018 році, під час перебування в Почаєві, я повірив у можливість Бога без медимекаментозного втручання вилікувати людину від духовних ран, типу психічних внутрішніх та насланих ззовні, бо і сам став одним із виконавцем зцілення. С тих пір є бажання бути носієм божественного зцілення людей. Звісно, я не Ісус Христос, але бути поряд з ним хочу, як друг і втілювач божественного промислу. Це почалося ще у 2017 році, коли я молився Богу, аби відкрив мені те, що турбувало мене ще з дитинства, але ніхто не міг відповісти. На те я пообіцяв кинути курити і вживати алкоголь. От і маю... Відповіді мене вразили... і це змінило моє життя. І ось, коли нещодавно свідомо прийняв водохрещення, хрещення Святим Духом і миропомазання, маю надію на здійснення моїй бажань. По дорозі просив послати мені бажаючого ізцілитися, але всі хворі йшли до пастирів, які їм читали проповіді про гріхи, а не реально лікували. І от вчора, я примітив одного чоловіка, який ходив по лаврі і голосно акав, тобто кричав "А!... А!..." І ніхто його не затримував і не допомогав. Нарешті я наважився піти до нього. Вдягнув захист, взяв зброю і слово божіє і пішов до хворого в садок біля паломническої церкви.... Але вперіщив такий дощ, що я зайщоа під браму храму замку. Там залишив свої речі біля лавки і дочекавшись припинення дощу, знов пішов до хворого. Дійшов до дзвінниці, як знову почадася злива. Я був дуже здивований і запитав у Бога:"Чому він мене не пускає?" Повернувся до своїх речей і поряд на лавці побачив дівчину , за 20, паломницю. Я звернувся до неї і ми поговорили про прощі, про своє життя тощо... Вона сирота, трохи інвалід, відвідує святі місця... Я їй показав свої фото неба та інші цікаві з щирою усмішкою до неї. Потім ми розталися.... Я зайшов попити чаю на дорогу, бо накрапав дощ, а коли зібрався в дорогу, то зайшла та дівчина і засвітило яскраво сонечко... І я зрозумів, що бажаюча ізцілитися була вона.... Згадався вірш Рериха, в якому ангела запитують, кому першому дарувати сльози зцілення і як їх донести? А чи можна вилікувати усмішкою? Трохи історія така..., але... якщо дівчина вилікується, то нехай повірить у те, що Бог їй допоміг.
Great Golden Horseshoe- 19 Перемишли. Кінець світу Чуперносов. Знак на честь відміни панщини 1848 року Свірж Оборона башта, де мушкетери пикнікували) Старий млин, місце розпусти міледі і Атоса
Great Golden Horseshoe- 20 Коли відходив від замку, мене окликнув хлопець. Поговорили, казав на психіку трохи хворий, завтра лікуватися треба їхати, гроші треба. Запропонував допомогу з його дозволу. Провів свій обряд, бо був в обладунках, і побажав здоров'я, а те, що я йому дав, носити частіше в руці, бо то витягне з нього хворобу.
Great Golden Horseshoe- 21 Загальний шлях на 11 липня За сьогодні. Червоним виділив захід до Старосельського замку Від свірзького замку добрався до Старого села. Частину пішки, ще на підводі, ще дівчина підвезла. Погода - заворожує. Під вечір хмари вітер розігнав, шлях мені розчистив і сонечко сяє. Ізсередини Холодно буде вночі. Зробив сендвіч: біг-бег склав вдвоє повздовж, на одну половину постелив теплу куртку, на другу - царати, якими і вкриваюся. Трави нарвав під першу. Доволі тепло. Ще й пальчатки одягну.
Great Golden Horseshoe- 22 Неподалік Старого села є Давидів. Тутечки два цікавих місця. Одне з них - "Джерела біля ставів" До другого піду, як перепочину, куплю хліба, бо вчора доїв "ромашку" з плящечкою сидра, яку мені подарували рибалки біля свірзького замку за те, що я їм побажав велику щуку впіймати) Ось і джерела. О шостій вже стояв на зупинці, бо починав накрапати дощик. Підходить жіночка. Привіталися. Але вона на слух слаба, бо каже, ускладнення отримала після того, як дитину поховала. Запропонував допомогу. Провів свій обряд зцілення, аби Бог утішив її та допоміг, бо вже й постійно готовий до такого, і вона поїхала на автобусі. От і гадаю, може й згледілися на мене на небесах, бо чути - чують, але не усім дається. І навіть віруючим, а можливо й тільки обраним Творцем і хто довів свою вірність. Р.с. ні, прийдеться далі йти, бо пройщов вже закинутий бункер зв'язку у м.Давидів. Та й у ліс не тягне... хоча, може грибів назбирати та продати? Хтозна, чи є вже під Львовом білі гриби і взагалі, хоч якісь?
Great Golden Horseshoe- 23 Обійшов Давидів по місцях, що зазначені на мапі В день Петра і Павла помолився в церквах, ще й підзарядився) УГКЦ ПЦУ Служба в УГКЦ більше сподобалася. І гармонійно, і проповідник гарно мовляв.
Great Golden Horseshoe- 24 Наступний - хрест з нагоди скасування панщини на Галичині 1848 року. Капличка. Замкнено. І навіщо вона тоді, якщо останні два пророки у власяницях будуть ходити в останні часи і не зможуть десь притулитися? На обід відсвяткував Петра і Павла смачним подарунком від хорошої людини. На вечір пригостили чаєм безкоштовно ( 35 грн). Там на тильній стороні назви кафе був надпис "Дай Боже і завтра тоже". Гріх не поділитися) Отби, реаліті шоу провести, як "богач-бідняк", тільки без постановочних сцен. Як би то все виглядало? Але тут подарунки більш коштовні, якщо все, про що я пишу відбудеться)
Great Golden Horseshoe- 25 Ніяк не збируся щось написати... Той затяжний дощ порушив усі подальші плани на подорож мінімум на дві доби. А так пройшов 22 км Загалом Ще до вечора іноді йшов дощ, але короткий і теплий, що я із задоволенням шльопав по воді) а потім почалося( Прийшлося надягнути майже всі теплі лахи... і не парить( навіть сьогодні. Вранці ще хотів подивитися форт, скелю диявола та джерело у Лисичинах. Не доля( Зате поспілкувався із львів'янином, з ностальгичними згадками. Зара наївся бутербродів і відпочиваю, якщо це можна назвати відпочинок.
Great Golden Horseshoe- 26 Золочівський замок Стара брама ще з 16 ст. Не реставрувалася, інші неодноразово. А деякі будинки під металочерепицею.