Спецпохід "Westbury"-31 Самим важким буда остання дільниця. Затяжний підйом перед Почаєвим. Ледь встиг , за 10 хвилин до 12ї години, ще й встиг помолитися) Але я був вже ніякий.... Правда, поїв з паломниками, а потім влаштувався в странноприймальні (60грн, як і два роки тому). В душі довго відмивався і вже на службі вечірній побув, більш-менш живий) View: https://youtu.be/RRwdlBS6P8M Дощик трішки бризнув, а так все сохне без поливу. Добре, що я не заводив багато вологопитущих на городі.
Спецпохід "Westbury"-32 Вишнівець- Дзвиняча Головне перехрестя головних доріг Якесь свято Брама до паласу Вишневецьких. Вхід для дорослих на територію 30 грн, до паласу 80. Що, я будинків не бачив та парків, колекцій грошей чи нарядів? До Дзвінячої теж підйом крутяк кілометрів з три.. Захід сонця... Пора спати. 27 км пройшов. Питань заснути не було. Спав добре, але мало(
Спецпохід "Westbury"-34 Не останні фото Четверта ранку.. П'ята ранку... Довга дорога полями, наодинці... Лавру вже видно з околиці Дзвинячої, за 14 км. Той крутий підьйом в Таражі згадую з жахом(( Але вже залишилося 2 км) А тут вже й 12-та, як і бажав, зайшов під дзвони до Лаври))) Поки що миємо килими, аби не сидіти. Святогірську Лавру мив, Почаївську мию, далі побачимо, що прийдеться мити. Роботи буде багато. Плануємо новий похід.
Спецпохід "Westbury"-35 Змінив місце відпочинку та релаксації. Скільки відміряно було прожити в Почаївській лаврі, стільки і відпочив, майже із натхненням помивши килими. Але змущений був піти, хоча я спланував до кінця доби побути, та щось "сестру" почало занадто ковбасити і мені той крик по будь-якому відхиленню від її бачення роботи дістав(. Вдома хватає того, ще й тут... Одже, маю три дні, аби перечекати грядущіє дощі з грозами, та продумати до кінця новий похід, назвемо його "Golden Horseshoe". Тобто "Золота підкова". Десь приблизно за отаким маршрутом: Хто не по дорозі - я не винний. Але головна мета - четверта лавра України - Унівська. Жовква може буде зайва, але на все воля Божа)
Спецпохід "Westbury"-36 Мапа маршруту (майже): рівненщина - Кам'янець-подільський (пішки+ дизель) - Почаїв (пішки) План походу "Golden Horseshoe". Тобто "Золота підкова". Показує 286 км, правда деяки ділянки можна зрізати до 230 км, але то не головними дорогами. А поки що чистимо картоплю) Хоч спека, хоч багато картоплі, але дух високий і кріпкий! Іншим дістається на городі або під сонцем ще десь робити, а тут в затинку, ще й до кухні близенько. І чай тобі, і помолитися, і відпочити на перерві та й в душі помитися )
Great Golden Horseshoe Сьогодні перший день :Великої золотої підкови" Був визначений оптимальний маршрут з вирішенням можливих проблем на місці. Буду давати пройдений загальний маршрут, у порівнянні з планом від ШІ, та маршрут на добу. Одже, мета - Підкамень з неабиякою історією та цікавими місцями. Лосятин Далі крутий спуск до Крутніва, де є перепочинок та їжа.
Great Golden Horseshoe- 2 Той валу ,який кличуть то "чортів камень" або "рожениця" викликає захоплення... краєвид, таємнича постать, старовинні хрести навколо... Але передати всі почуття і красоту неможливо. То треба бачити самому на власні очі.
Great Golden Horseshoe- 3 Дивний монастир... Всі сидять під замком, ніхто не відкликається. Хотів там побути, але... Служба не правиться, за стінамидикі крики... Жах один І взагалі, враження від тих попів- екзорцистів ніяке... немає результату, тільки страждання, а якщо і є справжні знахарі, то тих ганяють і з церкви також, як в Колодіївці. Воно ж таке... Дає людині Бог лікувальні можливості, а ті згодом починають не на славу божу працювати, а заради момони. Не можуть поділитися, з'являється заздрість, забувають про того хто їм дав таке. І не можуть зробити справдливе рохслідування, а легше свою владу показати і людей лишити можливості вилікуватися. Це дзвінниця, яку видно з Почаєва, а я гадав, що то валун такий, наче ракета)) Кому вона потрібна тут, тим паче, що є стара дзвінниця.
Great Golden Horseshoe- 4 Інший вихід породи, з печерою та рунами типу ІГОР) Все... кажется дождик собирается(
Great Golden Horseshoe- 5 Вчора був майже під Олесько, але з-за дощу був змушений відійти на один км під укриття. Але блискало і гриміло ого-го! Та пережив. Тепер ось знову задощило...( Снідаю) Вчорашній маршрут... Нічого цікавого не зустрілося. 35 км = 15 підвезли + 20 пройшов Загальний план Продовжимо про Підкамень. Печера Там ще капличка святого Тадея є, але десь фото "загуляло" Вчора був гороховий день. Сьогодні борщ без м'яса(
Great Golden Horseshoe- 6 Тріщки стало морочно...( З погодою , взуттям, але дух незгиненний. Сьогодні мало пройшов, бо нічка та ще була... Трішки підпочила, вранці до обіду моросило, взуття розлазиться, одяг потребує невеликого просущування... Але нарешті знайшов притулок, де поспав і підсушую вологий одяг. Пройшов повз замок, бо квиток 90 грн, і то щось невідомо, що працює. Зблизька все обросло деревами і сам замок можна розгледіти тільки здалеку або з самого двору. Навпроти реставрується монастир капуцинів Пройшов Олеське з півдня на північ до об'їздної по колу, в надії, що хтось підвезе. Надія померла... Загальний шлях Вирішив на зупинці просити далекобійника підвезти. Не відмовив і підвіз до повороту на Золочів. Зара недалеко від замку в Підгірцях. Залишив на завтра цей шматочок підкови) як відпочину в сил наберуся, бо там здається надто крутий підйом( Олесько сподобався. Хоча звідси більше км... Шевченко Але... З півночі і навколо болота, як у фільмі "Собака Баскервілей". Трохи лячно((( І знову дорога...
Вже рік там не був єм. І не поїду там тім році. Гей би в настемпном здонжить. Треба буде робить там пожонток.
Great Golden Horseshoe- 7 На підході до підгорецького замку Да замку не попав, бо працює субота-неділя, ото що здаля побачив і через врата, і добре. Квиток 9 грн... Тому на всіх парах йшов до монастиря Сьогодня івана Купала, ой... іоанна Хрестителя. Правиться. Ігумена Іван Івановичем кличуть. 40 років сьогодні . Виставлявся. І мені перепало два рази. На місці і в дорогу.
Great Golden Horseshoe- 8 До деяких тем ще буду повертатися, з-за технічних причин, а поки що про Пліснеське городище, про яке дізнався по дорозі до монастиря. Не відїодячи далеко є курган Далі було замчище та городище, але ч сходив до монастира, а потім пішов вниз, десь за помаранчевою стрілкою. Добре нагулявся полем та лісом, по насипам та ровами. Якби не навігатор.. Але добра душа вказівники поставила хоч десь) Нічого такого не побачив із мурів. Давно єто бьіло... Сьогодні 11 км Загально: Засинаю недалеко від Золочева
Great Golden Horseshoe- 9 До Уніва залишилося 24 км. Пройшов сьогодні 23 - Золочів і за Червоне. Загалом так Ранок на сіновалі. Ночі все холодніше( незабаром обіцяють усього +10 Що не посохло, то померзне( Золочівський замок (не всі фото) Різні принади міста. Хоча мені не дуже сподобався. Якось тісно), на відміну від Європи, хоча там більша щільність. Мабуть порядку немає між таксистами та іншим транспортом, немає нормальних доріг у місті, тобто перекоцані різними бордюрами-розвилками, що звужує проїздну частину і автовокзал зовсім не вокзал, гірше ніж у Теребовлянах ( як писав вірша, що автовокзал як обличчя міста) Іноді бувають "кумедні" історії. Забуваються , бо кожний день приносить нові враження. Під Літовищами проходив під ВВ-лініями. Була спека і парасольку над собою підняв, але не тримав її руками, а прив'язав мотузками до себе. Ото йду, лінії шкварчать, але чую, що моя парасолька теж шкварчить і так добряче)) то нагнувся і склав парасольку.