Спецпохід "Westbury"-22 Сьогодні Великий день для мене і не тільки. Таємниці починають розсіюватися і світло замайоріло, стяг світлої перемоги. Сьогодні отримав благословення і миропомазання. Не обійшлося без дивних подій, на мій погляд. Тож до вівтаря монастиря пішов, не маючи ані крохи хліба та води в роті, як зазвичай перекушував перед церквою, бо зробив чай і хотів попити , як йти... Але хтось на кухні поставив сіль замість цукру і я насипав солі в чай)) Потім був у церкві, де й отримав благословення і помазання. Звісно, Велика подія, але включилося моє людське і подумав, що треба випрати деякі свої речі в дорогу. Та де там.... Зібрав речі і пішов прати. Але все виявилося зачиненим( Але... У мене трішки раніше майнула думка, що не варто сьогодні прати, бо помазали і кісті рук, та вирішив перевірити, йдучи з речам до пральні. Значить, не варто працювати в такий Великий день. Посправжньому. Монастир і церква УГКЦ. Якщо вирішино було, аби я тут став іншою людиною і в цей час, то я не проти, бо воля Отця небесного понад усе. Усе не без причини. Хтозна, які таємниці чекають всіх для пізнання буття і свідомості?
Спецпохід "Westbury"-23 За працю на славу від вдячних шанувальників) Та й свято ж у мене сьогодні! Завершення навчання з іспитом і початок шляху призначеної долі) І взагалі, день святої євхаристії.
Спецпохід "Westbury"-24 "Если завтра война, если завтра в поход..." Сонце палить, земля суха... надія на дощі розтанула і попереду спека. Треба за три-чотири дні дійти до кінця, бо зовсім паршиво буде. Головне, що відпочив, відновив сили і особливо дух укріпив. Тепер про дещо цікаве, про історію 2008-2017 роки, що відбулася на землі, де я зараз. Ну, як цікаве? Про колишній центр українського екзорцизму в монастирі с.Колодіївка (екс-ігумен Антоній [Роман Планчак] та монахині з голосами Марії Баран з с.Великі Бірки. Короче кажучи, не хочу туди влазити, хоча щось чув колись одним вухом про якийсь бунт в стані УГКЦ, що навіть папа Римський приймав рішення про долю монахів-повстанців. Зрештою, вони пішли кудись на Прикарпаття. Тепер тут тиша і благодать. Повчальна історія. І темна... Хм... наче ви не знаєте мої сподівання і звідки я черпаю натхнення?) "Або" тут не проходить. Тільки зі щитом!
Спецпохід "Westbury"-28 Доброго ранку! Збаразьк і навеолишні замальовки. Костьол Церква українська Село Киданці До Почаєва залишилося 48 км.
Краще благоустрій зробив би в Збаражі, а не ліз в президенти, бо таке враження, що після козацького погрому в 17 ст нічого ніхто не ремонтував( Парк Бурляя зовсім... ганьба якась...
Фігня була б, якби вибрали його тоді з його програмою. Хоча... від долі не втечеш( І немає там язика ніякого)
Так хіба Притула балотувався? @Коммунарец, не збирайте всяких пліток. Краще фоткайте Україну, у Вас це непогано получається.
Спецпохід "Westbury"-29 Буде день, буде хліб... Ранній сніданок був простий По дорозі повиростав борщівник а Знаки... Хоча гасають по селу, бо рівна дорога Згадав, що неділя. Зайшов до церкви. Після служби присів поряд, перепочити в затишку. Дівчина принесла мені попоїсти чудової їжі. Сподіваюся, що це прояв турботливого Творця, а не як у т.Бендера і ко, яких кормили, коли ті їхали поперед автопробігу,) Посидів під вікнами дому молитов, послухав. Але нічого не зрозумів( Тепер, за 8 км від Вишнівець пообідав і вирушаю вперед.
Це залежить від того, наскільки я зможу порозумітися з небесними силами, як пройдуть випробовування та іспити, бо іноді жорстко реагую на усіляке неподобство, що мало у комо буде бажання бути не хорошим президентом(
Спецпохід "Westbury"-30 Вже бачу Почаїв)) Вчора пройшов під 30 км. Кілометрові стовпи тільки проносилися повз мене. Якісь км менші стали) Сьогодні продовжив спецпохід о 4-й ранку. Залишилося 14 км. Хочу під дзвони увійти до Лаври)