"Mystery mission"-36 Поблукав я по печерному монастиру, потім шукав монахів. Але нікого, як і у всіх монастирах ПЦУ, один священник, що наче приватизував церкву і живе собі безтурботно, беручи данину і витрачаючи все на свій розсуд. То вєе не вперше зтикаюся з з таким положенням у ПЦУ. Ніякої допомоги від них не дочекаєшся.( Ні то ні, лише Бог, якщо маєш гарні стосунки і намагаєшся не грішити, може допомогти. Є цікаве відео . Найліпше послухати з 11 по 13 хвилину. Не треба ніяких посередників, ліпше медитувати у дорозі, як я, шукати дружби з Богом. А хто шукає то знайде. Але треба зарання зрозуміти, що Бог благословляє на странствія. Можливо, то і є моя задача навчити на практиці спілкуванню з Богом. View: https://youtu.be/VbHWayAc69s Вийшов я з печерного монастира о 15.00 До Зарваниці - 19 км. То мені йти не менше 7-8 годин, і то зранку. От я і промовляю до Господа: Я пройшов сьогодні не менше 20 км, ти допоміг і підвез на 30. Залишилося 19... Давай цей відрізок порівну пройдемо? Я процду 9,5 і ти допоможеш і підвезеш 9,5 км. Ну, я закруглю і собі візьму 10, а тобі 9 залишиться) І що? Пройшов 0,7 км, далі підвозять майже впритул двічі загалом на 9 км. Решту 9,3 км з 16-ї завершив пішки у Зарваниці о 19.30 Там переселенці накормили мене, ще й на дорогу дали, переночував поблизу наметового містечка, бо вже не мав сил дійти туди у темряві. По дорозі з Бобулинців
"Mystery mission"-38 Стації хрестної ходи зроблені у вигляді капличок з іконами всередині. Розташовані каплички на кручах гори. Деякі є із джерелом 13 стація під печерами і 14-а в печері Хід наверх Остання 14
"Mystery mission"-39 На самому версі гори памятник загиблому унівцю в 1967 році! Церква біля печерного УГКЦ поряд
"Mystery mission"-40 Містрія продовжується і схоже, що фінал наближується. Сьогодні вийшов із Зарваниці, але привезли мене до Городища, по дорозі, що колись проходив на Козова у 2018 році, тільки я звернув біля Ушківа на Козову, а то трішки далі. ДоТернополя дістався пішки ÷19 км На радощах, що їду додому, купив до банкету... Але відсвяткувати не вдалося так, як треба, бо опинився під Львовом( Звізно, я був в шоці, ще на півдороги, та потім зрозумів, що то Бог хоче, аби я ще деінде сходив, недалеко від місця, де я зараз. Чому так? Бо коли був у Давидові, то сфотографував обьяву про прощу. І оте селище я не міг знайти, хоча і не дуже намагався. Тепер, от, маю відвідати. Та повернемося до Зарваниці Новий будують Джерело і купель Тут вже я причепився до розетки,))
Mystery mission"-41 Вже їду в Рівне. На останок погоняли мене з Красного до Глинян, до цілющої ікони Спаса. Майже виснажений, але сильний духом. 14 км туди пішки, назад наполовину. Попросив... Бо сил вже не вистачало, спека...
"Mystery mission"-44 Зарваниця. Український Єрусалим Ще раз наголошую, що не можу по технічним причинам виставити одразу всі фото, бо вилітає програма і все пропадає, тому завантажую частями. Заходьте і дивіться піздніше. Мене іноді це самого дратує, але моч впертість, або наполегливість більша за негаразди. Тут зібрані різні копії святих місць і звісно , я все відвідав і помацаа своїми руками.
Mystery mission"-45 Зарваниця. Український Єрусалим-2 Піднявся на башту Давида, полежав на одрі Ісуса тощо. То зараз я вдома, викупався, виспався, поїв і неймовірно відчуваю себе... Вигляд на монастир з башти
"Mystery mission"-46 Зарваниця. Храм хати Богоматери бг І це мій друг. Просився піти зі мною, проводжав аж до автобуса((
"Mystery mission"-47 Підсумки Загальна мапа спецпоходу за червень-липень 2022 року. Як міг відобразив червоним. А це квитки на поїзди з Тернопіля до Ланівців від 3 липня і з Красного до Рівного від 4 липня. Остання магічна подорож до Глинянів)
Вже переробив багато роботи на городі , в садку, по хаті... Город заріс, але й добре, не дуже, бо дощів не було. Все само повиростало,) Помідори підв'язав, цибулю і часник вибрав, десь викосив, є кабачки та огірки. Сьогодні посіяв чорну редьку і пішов гарний дощ. За спецпохід скинув 12 кг. Витратив приблизно 1000 грн. В основном на хліб, чай, іноді морозиво та ліверку, проживання в Почаєві, на електрички.