Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Лілю! Нарешті добрався до Ваших "гармат". Я б ставив їх ось ТАК: Тобто змінив кадрування, підсвітлив, прибрав синюшність "Коніки" (режим пейзажу може накидати ще синього :eek: )
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Клас! Дякую!!! А ті, що на попередній сторінці. Мені дуже подобається вертикальна, де сонце у міні-запливі відбивається. А моєму чоловікові ні. І ще одна з чайкою. Я тих чайок у кадр півгодини ловила. :D
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Джакаранда цветет.. http://u.foto.radikal.ru/0705/00/bc82a86c0fcc.jpg
Відеокамера та фотоапарат! Привіт не знаю чи це той столик... Допоможіть вибрати одне і інше: камеру і фотоапарат. Наприклад відштовхуючись тільки від грошей і щоб співвідношення ціна / якість хороше було: камера до 1500 баків фотоапарат до 350-400 вічнозелених Дякую за допомогу. ____________________________________________________________ Модераторе якщо то не сюди я вписався то перемістіть будь-ласка ____________________________________________________________
Відповідь: Відеокамера та фотоапарат! фотоапарат з функцією відеокамери http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=46557&postcount=6
Фотоапарат та відеокамера Привіт Допоможіть вибрати одне і інше: камеру і фотоапарат. Наприклад відштовхуючись тільки від грошей і щоб співвідношення ціна / якість хороше було: камера до 1500 баків фотоапарат до 350-400 вічнозелених Дякую за допомогу.
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті у нас якраз навпаки, камеру привезли з США - біля 400, а фотоапарат тут брали дорожчий і кращий але я не про те... що Ви думаєте/знаєте про львівських фотографів? Юрій Дячишин – володар гран-прі міжнародного бієнале художньої фотографії у Львові. Зараз у філармонії діє його виставка...
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Може не в тему пишу.Хто знає як можна на фото накласти календарик.Може якась програмка спеціальна існує по накладанню календариків на фото?Напишіть у приватне повідомлення, дякую
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Функція вставки календаря є навіть у Ворді, але порядно виконується у Фотошопі. Певний набір пог можна взяти тут Свіже фото. Шукаю назву...
Вибір цифрової мильниці Нещодавно успішно вмер мій 3 річний кенон, тепер вибираю нову мильничку. Хто яким апаратом користується? Пропоную описати глюкі та переваги кожної фірми (якість фото, швидкість спрацювання, і т.д.). Цікавить не якась конкретна модель, а загальне враження про фірму-виробника.
Відповідь: Вибір цифрової мильниці Підозрюю, що помогли. Хоч клянуться що помер сам. ))) По екрану періодично бігали горизонтальні полоси, потім екран згас повністю. В когось симптоми подібні були?