Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті А что вы имеете в виду ? Какой графичный редактор? 70% чего? Какие программы? 600x450пикселей вроде..
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Попробуйте здесь. Правда, wеб саты только. Но бесплатно. www.freewebs.com
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Найчастіше, разом з камерою користувач отримує на CD драйвери і програми для гвалтування фотографій. Я користуюся Хвотошопом і хвотоедітором. Едітор з МСофісного (2003?, або ХР?) пакету чудово справується з фото для веб. Стискаючи файл можна втановити % якості ( для монітору вистарчає 60-80). Так от. При 70% розмір файлу може в 2 рази випаруватися.
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Якщо хлоп не дуре шо він в Г"америці що дуже напрошується,то най си купе ФОТОШОПУ
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті я би рекомендував усім www.flickr.com , як найкращий фото сервіс. а для швидкого анонімного розміщення - www.imageshack.us
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті О, Маріє, це якраз той лінк, за яким я шукала. Дуже класний! Його і беріть!
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Отже, хвалюсь Ой, воно чогось фотки не показує :confused: Всім дякую
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Ви не той лінк дали на СанАнтоніо. Повинен бути (з квадр. дужкою): (IMG]http://lh6.google.ru/image/mvorobet/RfdwceDF_UI/AAAAAAAAAAk/T0DgGzxUJsw/100_0021.JPG[/IMG] Але там розмір завеликий... Немудра галерея від Гугли. Луччє най шукати навчацця!
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Юрл повинен містити .jpg файл. Наприклад: (IMG)хттп://бла-бла/бла/onka.jpg (/IMG) дужки повинні бути квадратні
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Гарні фото, ресурс вибрали найкращий особливо сподобалась функція "СЛАЙД".Питання як усунути ефект шкла при фотографуванні акваріумів(відповідь пірнути в акваріум я знаю)
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Якщо Ви про відблиски, то купуєте світлофільтр поляризаційний, і всьо... варіант 2: бавитися зі світлом.
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Маріє,а трохи обробляти фото не пробували? Можна зовсім-зовсім трохи... Наприклад ось так: Правда, з бліками все одно проблема...
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Лілю, я фотки для себе робила на пам"ять, а не на виставку. :D І проблеми з бліками в мене є тому, що там в тому приміщенні темно, нічний режим не проходить, бо риби рухаються, тому вийшло так як вийшло.:D
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Якщо трохи підправити контраст та яскравість, кольори будуть насиченішими. І для вас приємніше буде їх переглядати.
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Лілю, та ж я фотограф нікудишній, мені робота з кольором не допоможе.