Пропоную тут обмінюватися інформацією про фото: техніка, технологія, тощо. Перша фота на розплід: Тут розмір 1024/682
Спасибо. Начну с того, что купил цифровую камеру" Fujifilm Finepix A345 4.1MP Digital Camera with 3x Optical Zoom " просто как для чайника.. памяти у нее 16МБ. Читал, что xватает на 20 кадров, поэтому прикупил еще memory card на 1 ГИГ. Думаю, для начала xватит. А то все выставляют фотки, а я только смотрю.. Вот получу камеру, поснимаю, потом расспрошу, как фотки вставлять, и.. вперед! А как картинку перенести сюда? Только не кричите: Ну, началось..)
Відповідь: фотомайстерня Правильний підхід. Тільки виставляти фото варто на зовнішньому ресурсі, а сюди тільки URL. Добре, почну по пор'ядку. Робиш кадр. За допомогою фоторедактора створюєш копію розміром 600*хх пікс. (якщо дуже хоцця - можна більшу). Розміщуєш свій кадр на любому з доступних тобі ресурсів. Визначаєш URL твого файлу.(для файлу в 1-му пості виглядає "http://www.poshuk-lviv.org.ua/1/3008_1m.JPG", тобто викликаєш властивості малюнку правою мишачою кнопою). На ЛФ залишиться вставити юрл. І головне: не забувай, що твій кадр не всім може подобатись, то постарайся робити його невеликим.
Відповідь: фотомайстерня А у мене камера фотоапарат Sony DSC-W7 CCD - кількість пікселів в млн.: 7 млн.пікс. Максимальний розмір фотографії по вертикалі: 2304 px Максимальний розмір фотографії по горизонталі: 3072 px LCD-дисплей: так Розмір LCD-дисплею: 2.5" Оптичне збільшення: 3х опт. зум Цифрове збільшення: 6х цифр. зум Перемінна фокусна відстань: 38-114мм Інтерфейс: USB інтерфейс Відеовихід: так Фотоспалах: так Вбудована камера: так Вбудована пам'ять: 32 Mb вбудованої пам'яти Зовнішня пам'ять: так Зовнішня пам'ять (тип): Memory Stick Вага, гр.: 251г Габарити(мм): 60 х 91 х 37.1 Інше: материал корпуса алюминий; объектив Carl Zeiss® Vario-Tessar®; записи видео MPEG VX со звуком, MPEG VX Fine, 640x480 (30 кадр./сек.), MPEG VX Standard, 640x480 (16.6 кадр./сек.), MPEG Video mail, 160x112 (8.3 кадр./сек.); 2 батареи типа AA.
Відповідь: фотомайстерня А можна процес спростити на http://foto.radikal.ru/ є опція" 3. Превью - увеличение по клику" фото лежить на їхньому сервері ,а хто з наших хоче подивитись то клікає
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Можна і "по кліку", але... Ручний спосіб зменшення дозволяє контролювати "вагу файлу". а скрипти не завжди дають такий результат. Велику ж картинку клікають не так часто.
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Olympus E500 в мене принципі для фото - є багато інших спец-сайтів, можливо ми надто завантажимо гілку цю?
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Хороші циферки, особливо у Ольги. Доречі, я хіба URLами фот можна перевантажити гілку?
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Запитання риторичне. Наскільки я розумію, картинка зі стороннього юрлу вантажиться на комп користувача, не торкаючись ЛФ. Може жерти трафік користувача, але не ЛФ.
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Та ми то розумієм ,а ламери поставлют "Картинка в тексте" а то вже лежит на форумі
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Так в моєму пості чітко розписано . Обмеження на закачці картинки ЛФ легко вирішує небезпеку перевантаження чи завантаження взагалі. Саме така і вставлена, 42 кілограмчики.
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Ну, почнемо лiкбез. 1. Шо таке URL? 2. Як "закинути" фото на якийсь сайт? 3. Потiм як його звiдти перекинути на ЛФ?
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Что то маленькая какая то получилась..А как больше сделать? Увеличить число пикселей? А теперь - большая.. Или нормальная?
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Таак. С этим разобрался, ну, с пикселями, размерами фото и т.д. Ждемс камеру..
Відповідь: Фотомайстерня в інтернеті Я понял, исправлю в будущем. Знаю, какие оптимальные размеры довжны буть. Спасибо.