Друга версія однозначно краща, бо показує простір і більше елементів красивої природи. Може якби побачила тільки першу фотку, то було б інше враження, а так як є можливість порівняти, то друга краща. Кольори, контраст - класно, кадрування як намене на 4/5, бракує трохи неба зверху.
звичайно, але його треба мати або купити , а він не такий вже й дешевий = я не вгадав будьте спокійні , просто вдало транслітерував
то Вам певно повезло, бо коли цікавився (трохи давніше) тим, що є у продажу дешевше 50 у.о. не попадало (58 мм)
спочатку думав жи жартуєте си з питанням "звідки знаєте моє прізвище", але бачу що ні Прийдеться Варвару таки зізнатись...
я впевнені ?, мова йде саме про поляризаційний фільтр (PL) для прикладу, те що зараз нагуглив так говорять всі "спокійні" я не знаю Настю Гримак
А що поганого? Ви добре придивіться, наскільки там глибокий філософський зміст в цій картині... Її можна розглядати при будь-якій темі.
Якась вірусно-ядерна корова. Ядерна бо фотка така, а вірусна бо множиться на форумах. А ще здається, що вона збирається зїсти фотографа.
красиво .... маленька ремарка любителя: я коли фотографую свою дружину прошу її трошки витріщити очі ) , бо помітив що часто верхня повіка виходить низько опущена і погляд надто втомлений - певна прижмуреність .... у Вашому фото цього немає, але вже десь недалеко ота межа між спокійним погядом і втомленим