Фотокритика

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Annjutka, 18 січ 2009.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А так?

2. Varvar

Varvar Well-Known Member

щось тяжко дивитись якось тяжко сфокусуватись (може через те, що дощ буде зараз падати);
    з червоним було цікавіше.
    Не хочу бути надоїдливим, а можна показати без фону (на білому фоні) із більш "квадратним кадруванням) ?

я не фотошопер, і з ним на "Ви", але ось що я мав на увазі, коли говорив про "білий" фон
    то так грубо, якось ще б підсвітити, тональність поправити (бо фон і об"єкт по різному чорнобілі виходять), але загалом мені цей портрет у такому "ключі" бачиться
    доречі перший варіант (з червоним) файно пасував би на обкладинку диску, або фотоальбому:good:
    п.с. яскравість монітора в мене "калібрована" під офісні задачі, тому може у Вас інакше виглядатиме

Останнє редагування модератором: 23 кві 2009
    • Подобається Подобається x 4
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Власне цього і хотіла досягти - не звичайного фото, а чогось цікавішого. Якщо так кажете, то значить мені таки вдалось :)
    Особисто мені не подобається білий фон, бо він нецікавий і не динамічний. І якщо вирізати модель і накладати на білий (чи світлий) фон, то вже видно монтаж, волосинки, які розвиваються на вітрі, невидно.. Я сама не профі в фотошопі, тому для мене це було б проблемно..
    Знайома сказала про першу версію (з червоним фоном), що виглядає, ніби модель іде на фоні великого екрану чи плакату.
    Якщо буде однотонний фон, то ніяких таких подібних асоціацій не буде..

Зробила для себе висновок. На звичайні фотки така обробка не підходить. Якби то був проект для реклами чи обкладинки ще й з написом чи слоганом, то на нього б дивились по іншому. Так?

• Подобається Подобається x 3
  4. Varvar

Varvar Well-Known Member

ну виглядає не "попсово"
    білий то як приклад, бо "об"єкт" чорно білий і білий з тих двох світліший ;) ....
    я мав на увазі, що фотка хоч не у студії але імхо файно би підійшла, щоб зробити у стилі "високого ключа" як тут
    думаю так

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Угу. Я раніше такого боялась, бо то "неправильно", але от ця постійна одноманітність набридає..
    Дякую за коментарі та поради :). Буду шукати себе далі :)

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А синє чи фіолетове тло не пробувала?

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пробувала, але мені фотошоп вирубився на червоному і збереглась тільки червона версія. Нецікаво було знову починати робити все спочатку.. Синій і фіолетовий більш термоядерно виглядали. Хоча треба було ще поекспериментувати..

8. fuxx

fuxx Member

Що скажете?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Varvar

Varvar Well-Known Member

щось з "ракурсом" ніби не те, хочеться зробити крок вперед і вліво, або назад вправо :) ...
    а так приємно дивитися, крім отої "зелениви" на стінах і під столом, трохи б її покоричневити

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

страрять ті залізні штучки.

11. fuxx

fuxx Member

Нажаль в кроках був обмежений, хотів зправа, але не виходило.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зелень як плісінь виглядає. А все решта мені подобається :)

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ніжки бракує.

14. Varvar

Varvar Well-Known Member

я так і подумав

15. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Фуксе, а мені навіть зелень сподобалася.. лише "вишикувані"в ряд предмети мене лякають. Я люблю композиції. Але то лише суб*єктивна думка.

16. fuxx

fuxx Member

Ті бабці в Шевченківському гаю далі порогу не пускають, вже не кажучи про маніпуляції експонатами :)

17. Це щось на зразок нашого Пирогово?

18. Varvar

Varvar Well-Known Member

це Ваше Пирогово "щось на зразок" нашого гаю :)

• Подобається Подобається x 1
  19. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

я би там ще дідуха поставила, щоб оживити правильний порядок:))) а так подобається, файно.

20. Що в лоб, що по лбу...

а де твій аватар? :)