Єдине що мені не зовсім довподоби це те що верх темніший низу фотки. Я б спробував їх "вирівняти" затемненням нижньої чатино фото (скоріш за все віньєтуванням).
Я також дотримуюсь цієї думки. Якщо вліпити на ту фотку павучка чи стоматолога, то все було б очевидно і просто. Такі фото не запам'ятовуються, бо над ними не задумуєшся. А над цією фоткою задумаєшся: Це як фільми. Якщо в триллері вкінці вікдрити всі таємниці, то буде звичайний фільм.. А якщо якусь таємницю залишити нерозкритою, то глядачам захочеться подивитись наступну серію, подумати, розгадати загадку, обговорити з іншими.
в першому пості 2 фото з дитинкою дуже гарне, тільки дитинка дуже "макіяжована", особливо очі та вії .... п.с. але то може на такому малому форматі так здається
Вы будете смеяться, но эта девочка такая и есть, мне повезло её немножко пофоткать. Похожа на маленького кудрявого ангела с густыми ресницами и синими глазами... Так бывает
дівчинка в 25 пості справді янголятко!!! на першій фотці кокетлива, а на другій ангел, в ній (фотці) відчувається гармонія, теплота, і та рожева іграшка там доречна... погляд заворожує. З.І. не думаю, що маю право тут писати, але мала дуже сподобалася, не втрималася
Не говорите глупостей, пишите конечно, на то он и форум , а мне приятно читать все комменты Зовут её Полина-Злата, и представляете, она ни на кого из родителей не похожа... Я ни на что не намекаю, просто интересно почему ))) Кстати фотографироваться любит ужасно, позирует и делает на камеру всё что ни попросишь ))) Умничка просто. Прирождённая модель
То щоб захід витягнути з кутика? То я вже потім здогадався що треба було її підсвітити спалахом, але було вже пізно бо корова пішла до пастуха )
Понятно, что корову не попросишь попозировать или подождать, но солнышко лучше бы смотрелось слева А так?
Ні, хай би уде там в кутику, щоб корова була більш посередині, бо там справа все на купу - і корова, і захід, і хмар багато, а у лівій половині фото занадто пусто. А якби корова в тій же позиції була б більш посередині, то б краща композиція була, корова була б діагоналлю.. А я навпаки побачила ось так: Пояснюю - корова не достатньо добре освітлена, то можна зробити з неї темний ситуалет.. Легке освітлення краєчка мордочки обмальовує ту мордочку в контур і корова не виглядає надто пласкою. Також при затемненні фотки зліва робиться темна вінєтка (чи як то називається). Це з'їдає пустий простір лівої половини фото і таким чином трохи врівноважує загальну композицію. (ото мене понесло, нє? )