окончательно запутал.. кстати, вопрос к тебе как художник художнику - в Одессе есть открытые крыши в центре? не знаешь?
не, не знаю ps пробовал со штатива в том месте щелкнуть - а нифига, мост качается, шо гойдалка))) пришлось фоткать с рук на высоком исо.. ну и качество, соответствующее
Два вопроса гложут мой моск: а) шо, фотег купил? б) на последней фотачге шо за существо шыряет в небе?
1. Фотик не купил. Не зачем. Всё таже мыльница без мыла. 2. Существо- вампир и кровосос, захотелось ему запечатлеться на долгую память для своих потомков. Я его потом раздавил. Такие вот сумерки насущного и се-ля-ви.
[CENZ]Так воно і є. Це кадр з фільму "місто гріхов", де головний потворний герой, подолавши якогось маньяка прив'язав його до дерева, й собачка його їла живцем, а маньяк при цьому зберігав повний спокій.[/CENZ]
Верно дорога уходит под мост.. то я про одно фото говорил, а выложил другое. насчет "справжний" не знаю, но Одессу ты знаешь хорошо
что обычно с одесситами и бывает:rolleyes:,я сама в город выхожу,только если кто из друзей приезжает..
На жаль такі зараз люди. Мешкають у своєму спальному районі, з якого можуть взагалі не вилазити. Естетичні потреби задовільняють євроремонтом власної хати і розширенням балкону вагонкою у панельному совковому будинку. Та ще якимось фонтанчиком на Сахарова, біля якого можуть гуляти. Хоча, це, мабуть, добре. Якщо б усі ломились за кожної нагоди на Приморський бульвар, там нема де стояти було б, не те, що гуляти нам, справжнім естетам. До речі, чи помічав хтось, в якомусь іншому місті до історичного центра використовується слово "город" ? Ніби відокремлюючи "город" від того непотребу, що побудували за радянських часів, що не є "городом". Ото.
да, кстати.... нигде такого не чув больше! мне и таирова хватает. часто на черемушках бываю... собственно в центре - бизнес. на черемушках приятно, спокойно.
)это не ты ли, эстет, написал баллончиком с краской на стене дома на Гоголя "здесь были мы - эстеты!"