[OFFTOP] наоборот, хочу темку создать, что бы рассказал, как правильно фоткать, ибо это все на автомате, а аппарат позволяет делать круче снимки сделаны с балкона, так что мне ехать никуда не надо, каждый день новое небо и хочется его фоткать [/OFFTOP]
[OFFTOP]звертайся в ПП - розповім але є сам нічого ще не вмію. але кілька порад надати можу.[/OFFTOP]
викидайте свої кенони, нікони, сони, люмікси та пентакси. оце, я розумію, камера.) [CENZ]Пінхол. із коробки для сірників. фотки з подібних я вже викладав.[/CENZ]
Символично, в общем Переглянути вкладення 10315 (Петровка) Реклама *Портреты на заказ* Переглянути вкладення 10316
Хто це? це ті хлопці, котрим я перепаскудив вихідний дякую вам за час, що провели зі мною. на жаль, зустрічатись не будемо більше... хай вам щастить [CENZ]довів собі, що можу жити без острова[/CENZ]
Йдем з лісу..як звиклє... Вітер ураганний. Мала зозаду підстрибує...в мене навушники в вухах...ну...музичку слухав. І ту щось відвернуло мою увагу...вийняв навушники...чую - зверху шум. Гля - а на мене валиться тота байда,що на фото...встиг відскочити. Хм... Доля... Але нафіга?
[CENZ] по-перше, як не крути, але мені тут тільки-но 20 буде. ви старші за мене, розумніші, мудріші і т.і.[/CENZ]
Почему жаль. такой картинка была сделана при помощи фотоаппарата, определенного режима Что там еще фотошопить-то?