Відповідь: Фотограф шукає модель..... Ура!!! давай дружить! Ау меня полярик маруми, но он не ахти или (скорее всего) руки не оттуда... Машина к сожалению не совсем у меня а у мужа, но он всегда рад мне помочь, так что это не проблема
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Ну ТАК, перейшла в русло "Фото-форумівка": Наспівуючи: Не сложилось у песни начало, Я не знаю, кто прав, кто неправ, Нас людская молва повенчала, Не поняв, не поняв, ничего не поняв. Просто встретились два одиночества, Развели у дороги костер, А костру разгораться не хочется, Вот и весь, вот и весь разговор.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... скількі часу у вас камера - неважливо, якщо є талант, відчуття композиції кадру ітп. я думаю пофотать доньку. вона вже була моделлю рочків у 4. які у вас можливості, де студія знаходиться, які декорації?
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Могу и к Вам приехать, Живу на Симоненка, снимаю дома на 12 кв.метрах, где ещё и жить умудряюсь. Из декораций пока только белый фон . Есть комплект вспышек, камера и я в придачу. Можно на природе попробовать
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Та ні. слів з пісні не викинеш (с) А ключова фраза не там. (перші і останні стрічки )
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Портфолио в процессе. Тут всякое-разное может что понравится... http://www.fotolia.com/p/200433638 и почти тоже самое в блоге http://sedneva-anna.livejournal.com/
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Ггг... Ви ж адресу поштову дайте, щоб вам в конверті надіслати. бо тут на форумі вже є... ссилочка. в підписі.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... дуже навіть непогано! гарні кадри, сподобались. не вистачає, хіба, різноманітних фонів.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Да, выбора нету. Пока. А Вам какие фоны нравятся? Это, так, на будущее. Я с осени планирую расширяться.
Якщо Вам потрібна ще модель пишіть. Є портфоліо,можу вислати вам на електрону пошту. http://fota.mota.ru/albums/caeeb9906a7648511c802ec436cb9395
Відповідь: Фотограф шукає модель..... А я просто дууууууже хочу "побути моделлю" )))))) Портфоліо не маю........ але, думаю, я згоджуся )
Місце зустрічи фотографів та моделей Шановні творчі люди, професійні/не професійні фотографи та моделі, я пропоную розпочати пошук один одного на сторінках цієї теми. Наприклад: пише фотограф я фотограф і мені нічого робити в неділю з 8 00 до 11 00 я шукаю модель (хлопця, дівчину і т.д.) для жанрового портрету...мої роботи тут(якийсь лінк з фотками фотографа), на умовах TFP(моделі друкуются фотки за домовленістю)чи TFCD(моделі записуються всі фотки на диск), контакти, декілька смайлів пише модель Шукаю фотографа для фотопрогулянки містом в неділю з 8 00 до 11 00, хочу яскраву, кольорову фотосесію у романтичному стилі) мої фотки тут(так-так нічого приховувати, контакти дуже сподіваюсь що професійність фотографів та якість фото буде зростати за допомогою цього пошукового засобу
Відповідь: Місце зустрічи фотографів та моделей А я, як всім новачкам, пропоную читати Форум. Тут теж є місце для пошуку.
понял, все на отдыхе, кроме модераторов конечно но если все же кто-то забредет, мальчишки и девченки, нуждаюсь в моделях, начал снимать на чб и цветную пленку стучать в ПП Поделитесь информцией пожалуйста, есть ли модельные агенства во Львове? может у кого есть опыт работы с ними? или просто мимо проходили , заранее спасибо за информацию?
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Есть Окси вроде самое известное львовское агенство, подробнее если че инетересно пиши в аську - попробую выяснить
Я обожнюю фотографуватись!!!!!!!! І камера мене теж любить... Кому там потрібна модель? Де вас шукати?