Відповідь: Фотограф шукає модель..... Ви б хоч номер факсу написали, куди Маюнці рахунок висилати за правку...
Відповідь: Фотограф шукає модель..... з правом інтелектуальної власності, авторським правом мала справу. ви хоч уявляєте, яке це неоране поле для юриста? і скільки на цьому можна заробляти... а юридичні консультації у нас є в окремій гілці. я на лф для відпочинку, спілкування заходю, а ви мені про роботу... дякую за турботу
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Nazarij этож релиз с Шаттера? В таком случае мне тоже модели нужны! За это на диск поскидываю всё что наснимаю. Я со своими моделями так делаю: снимаю так как им нравится, а потом как мне нужно, или наоборот, неважно. Потом обрабатываю самые удачные - как правило до десятка и всё потом на диск. А они мне бумажку эту подписывают. что, мол не против дальнейшей обработки и публикации в и-нете или рекламе. Потом загружаю в фотобанки - а туда без такой расписки модели не пускают. А фотобанк потом продаёт эти снимки по всему миру дизайнерам как правило, ну а те - кто куда - в рекламу, буклеты, печатную продукцию. Фотобанкам эта бумажка нужна чтобы обезопасить себя с юридической точки зрения, что мол Вы не против. Кстати, очень интересное занятие - воспитывает в фотографе качество, ведь не все фотки банки берут именно из-за качества. Вот, если интересно - http://www.shutterstock.com/gallery.mhtml?id=129448 Я нечасто туда загружаю т.к. много времени забирает моя малявка, но если отдавать этому достаточно времени, то можно неплохо заработать. На сегодняшний день на минимальную зарплату я уже дотягиваю Так что если шо - я тоже ищу моделей
Відповідь: Фотограф шукає модель..... А я не підійду на модель ??? мої фото: то всьо були модельні фото і ще в мене їх сотні але то таке от звичайні фото : ну і ще тонна фоток
Відповідь: Фотограф шукає модель..... ого нуууу......але давайте не сьогодні бо в мене один вихідний а так от мій номеррр : 8-093-527-39-05 Настя)
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Я буду свободна только на следующей неделе. Дело в том что я с двухлетней малявкой, а всю следующую неделю наша бабушка - выходная, заберёт малую к себе и я смогу поработать. Снимаю дома, или на природе - можно будет сделать выездную съёмку (я на машине), если будет подходящая погода.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... А как Вы смотрите на то, если бы сдавать Вашу студию во временное пользование? Если что, у меня свет свой. Вопрос по цене можно обговорить. Правда очень интересно какая площадь и есть ли фоны? Я тоже подумываю на эту тему, но пока не обдумаю все мелочи не рискну. А Вы можете вкратце описать что у Вас там есть? Ой, у меня к Вам куча вопросов ....
Відповідь: Фотограф шукає модель..... мені здається, ще це залежить не від фотографа, а від вас. вашої поведінки, вираження. Ви ж бачили мої фотографії, то не перша моя фотосесія, десь 3, мої фотографії їздять до Києва на виставку, виступають за групу "13 кадр". Вам сподобались мої фото?
Відповідь: Фотограф шукає модель..... ну загалом на виставку їдуть декілька чоловік, як коли,кожен показує свої 3 кращі фотографії, або більше, це вже не від мене залежить, до того ж я не модель,а звичайна дівчина
Відповідь: Фотограф шукає модель..... А чому модель має платити фотографовi??? Хiба не навпаки? Платять саме моделi за позування а не навпаки. Нiчого собi! Фотографовi потрiбна модель - фотограф має платити, чи хто там замовник фотографiй той i має платити. Модель приходить на роботу.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Пiдiйдете тодi коли фотографовi чи замовниковi потрiбний буде ваш типаж, ваше обличчя, ваш вигляд iтд. Не всi моделi є унiверсальнi щоб пiдходили будь-кому. Кожний проект має своє "бачення" (vision) як фото має виглядати, звiдти i iдеї на те якою має бути модель. Спробуйте записатись в агенцiю, вас пошлють на проби згiдно з критерiями яких ви можливо пiдiйдете
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Щойно отримала запрошення від знайомої власниці фотосалону.запрсила на каву, щоб обговорити можливу нашу з сестрою фотосесію, яку вона хоче провести.Зараз підемо, побачимо, що вона нам запропонує. P.S.Сказало Максу, то мала що слухати.Категорично проти