Відповідь: Фотограф шукає модель..... 30 градусів,а смердит.як бурачанка. Як пурєдний секюріті,я дівок туда б на кілометр не пустив.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... а ніхто не говорив , що "дівчатам - віскі" ми його з адоволенням самі випили, а в мене в пості повністю описані умови співпраці
Відповідь: Фотограф шукає модель..... може, пошукаєте деінде? у наших форумлянок в переважній більшості є свої поціновувачі краси. до істотних умов трудового договору(чи навіть контракту) відносять ще і умови оплати, і права і обов"язки сторін, а не тільки вимоги роботодавця.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Як Ви можете обзивати хвотографа (!!!) роботодавцем..? Художніка обідєть может каждий... (с)
Відповідь: Фотограф шукає модель..... що правда то правда .Той напій хіба що тінейджери можуть пити і Г"америкоси
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Пару веб-кам ,супутниковий нет-канал,гаманець веб-моні і понеслась душа в рай
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Згоден... Тут не тільки вимоги роботодавця... Я б навіть сказав, що вимог, як таких немає... Оскільки ми пропонуєм взаємовигідну співпрацю... Умови наступні ми вам безкоштовно робимо гарні професійні фото, а ви підписуючи модел реліз дозволяєте їх вкладати в наше портфоліо, оформлення студії... і т.д. p.s. Ви просто хорошого віскі не пили... А чим пригостити дівчат вони самі скажуть...
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Ні Мене Надійкою звати Ромко, Ви вже не перша людина, яка це питає..... П.С. Пішла питати в тата, чи він в Московію не їздив часом?
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Максим - Нежность [English subtitles] [youtube]FlpcnVBPw6M[/youtube]
Відповідь: Фотограф шукає модель..... художників люблю і поважаю. моя най-най-найподруга - художниця(по металу). тому образити нікого не хотіла. а ви не подумали, що юриста також можна образити?(правда не мене) з точки зору права немає такої сторони у договорі як фотограф... соррі. маємо, що маємо