Відповідь: Фотограф шукає модель..... наші фотографи вже самі змоглиб студію відкрити, а моделей у нас хватає..теж всі свої
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Значит наставники у них хреновые...:no: Вот мы бы с Капитаном.... Э-ххххх-ааааа!
Відповідь: Фотограф шукає модель..... А хто ж вам заважає? НАТО?.. Згадався анекдот: "з'їсть-то він, з'їсть... Та хто ж йому дасть..?"
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Ну мы не такие уж и страшные с Полковником, чтоб за крышевание фотографировать
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Не знаю, как там у вас всех сложилось с фотографом, но я море удовольствия получила, читая ваши комментарии. Может, вам совместный бизнес, какой-то замутить?... жилка хорошо чувствуется, и инициативности, хоть отбавляй...
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Всім привіт, я колега того хто відкрив цю тему, і ми не мовчимо, просто віски шойно пили... маленьке доповнення до теми, шукаєм і не професійних моделей і моделей які мають досвід роботи TFP (тайм фор прінт) моделс реліз обовязковий.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... я б навіть сказав що ми не моделей шукаєм, а дівчат які люблять фотографуватись...