Відповідь: Фотограф шукає модель..... Капітане ! Терміново викликати Нірванчину "охорону" до міліції - на весь час фотопроби.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Та що тут розшифровувати.. Листоноша листи носить, бюстоноша - бюсти :D П.С. Насправді то переклад нашого "бюстгалтер"
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Опа... Аліас, терміново приїжджай до Львова. Сама не справлюсь.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Ласкаво просимо! Не біда, вони ж і не шукають модельок.. П.С. Я колись "бавилась" в фотомодельку, а чоловік - з фотошопом.. Результат -> http://piotrpotera.com/photoshop :shy: (наведіть мишкою на фотку)
Відповідь: Фотограф шукає модель..... А правда, що прізвище відомої судді Станік теж означає "бюстонош" (здається, польською) ?
Відповідь: Фотограф шукає модель..... По селах та і подекуди в Польщі стаником називають бюстгалтер. Хоча в мене в родині так називають камізельку..
Відповідь: Фотограф шукає модель..... якщо наші власні охоронці нас відпустять, в чому я дуууже сумніваюсь треба буде запитати..а раптом?
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Не відпустять 100%. Ну і нехай підуть з нами, подивляться.. якщо їх охорона у вигляді наших форумчан пропустить :D
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Ось і профіль агенції визначився. Реклама "бюстоношів" ! Що ж, портфоліо можна назбирати і без ательє. Тут, наприклад: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=130468&postcount=2
Відповідь: Фотограф шукає модель..... лиця малувато) так ,нас вже троє, хто ще? мужчини теж треба? я теж бавилась..ось результат
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Я теж часто з подружками влаштовую "фотосесії". От тільки без фотошопа, бо ми ним не вміємо користуватись ...натур-продукт
Відповідь: Фотограф шукає модель..... ООО ! Полковника візьмемо швейцаром ! Хто може позичити у театрі або в музеї мундир ? _____________________ а чого в Сіми такі великі очі? © Мих Чего, чего ? Какает она ! © Полковник
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Полковник, я думаю что из нас с Вами вышли бы неплохие фотографы...
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Нет. Не пойду, ноги уже не те, долго не простою. А вод консультировать по позам и позициям могу. Притом почти бесплатно.
Відповідь: Фотограф шукає модель..... Шагістики на плацу ? __________________ а чого в Сіми такі великі очі? © Мих Чего, чего ? Какает она ! © Полковник