Фотограф шукає модель.....

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем dpilv, 9 січ 2008.

1. Dana K

Dana K New Member

:good: було класно!!!!!! а результат який..мммм..

2. victorys

victorys позитивчик :)

тут є така тема "покажи своє личко" :) Де інші форумляни зможуть оцінити той результат ;)
    Запрошення треба, чи самі знайдете?

3. Dana K

Dana K New Member

:dancer: то буде дуже тяжко, але я спробую.... гі-гі-гі

4. Nadia

Nadia New Member

ЗДрасти!
    Куда потом єти фотографии у Вас пойдут?портфолио потом бесплатно даете?Какой жанр?

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

У жанр неоплаченої реклами. Прямо в ЖЖ.

• Подобається Подобається x 1
  6. Nadia

Nadia New Member

НЕ ПОНЯЛА!ПРОСТИТЕ

Добрый день!
    все банально, мне нужны хорошие фотки, взамен предложу себя во всей красе (в рамках приличного конечно):good:

Останнє редагування модератором: 4 сер 2009
  7. Ярик

Ярик Well-Known Member

"Шукаємо не професіоналі оскільки професійні моделі занадто скуті навчання і не здатні на справжній креатив.... "
    - :) во розсмішив

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ви б показали хоча б якісь свої фотки, щоб фотографи були в курсі що їх чекає. В іншому випадку натрапите на того, кому без різниці що фотографувати, тоді результат може бути не таким, як очікуєте.

• Подобається Подобається x 2
  9. Nadia

Nadia New Member

Фотографии покажу именно фотографу,всем выставлять фотки не охота!На счет фотографов,то я разбираюсь,и не попаду на таких ,которому без разницы что фотографировать!

10. Olenajane

Olenajane New Member

Доброго дня.

А звідки ви? і чи ше дійсна пропозиція зйомки ТФП? я із Тернополя, хотіла б нові фото.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А кого питаєте? Автор теми львівський, я зараз в Польщі. З Тернополя ніби фотографів не було..

12. Olenajane

Olenajane New Member

Тоді питаю в Annjutka! а якщо зі Львова то непогано, мені близько їхати.

13. sasha817

sasha817 New Member

Зі Львова до Тернополя теж надалеко прокататись, якщо модель є. Хіба що фотограф місць не знатиме завчасно, доведеться викручуватись з того, що запропонує модель (воно й краще, можливо, уникнеться використання кліше).

Останнє редагування: 19 жов 2009
  14. NikaMay

NikaMay Member

цікава позиція, звідки така впевненість? кожна модель, якщо вона дійсно модель із великим портфоліо, як правило має по декілька фото-сесій на рік і гарантовано що не в одного фотографа. Кожень фотограф має свій стиль роботи. І якщо це дійсно модель, а не "претенд", то вона має підлаштовуватись під кожного, бо вони їй створюють образ і від того як фотограф її побачить так вона і вийде на фото.
    А ви, скоріш за все, боїтеся за якихось власних причин працюваи із професіоналками

15. Olenajane

Olenajane New Member

Можу хоть до Києва приїхати,якшо буде за чим,тобто якщо файний фотограф)) є тут такі?

а де твій аватар? :)