Відповідь: Фотоапарат Полазивши по різних форумах і почитавши коменти власників різних апаратів, можна сказати що найбільше задоволені апаратом Olympus-560. Як не дивно, але за ним йде Kodak-Z812, а дальше всі інші. Фотка зроблена Kodak-Z812
Відповідь: Фотоапарат Придивився до Canon S3,побавився,потримав в руках і закохався! хочу почути думки про нього!
Відповідь: Фотоапарат Olympus 510 UZ. Я не знаю що ви можете знайти в Львові? Тут теж не всі апарати є в магазині, вірніше - в різних магазинах, різні апарати, але вони на багадо дорожчі ніж в І-неті. Я купляю в І-неті з оплатою на почті, коли його отримую. А у вас так не можна??
Відповідь: Фотоапарат Можна! Але купити у нашого продавця - дешевше. Не викидати гроші на Олімпуси, а брати пристойні бренди - ще дешевше обходиться. :p
Відповідь: Фотоапарат Та в принципі вибір фотоапаратів (гіперзумів) є непоганий, але вони явно не дешевші за S3, хіба якісь самсунги Ми ще не доросли до тотальної інтернетизації покупок, але зрушення є
Відповідь: Фотоапарат У Вас всьо навпаки. Тут раніше казали що СССР то є світ навиворіт, навіть пісня така є. А Kodak 812 чим не підходить?
Відповідь: Фотоапарат Весь світ дивується, що французи їдять, і на чому їздять... А в нас все нормально: у свого продавця менше шансів купити фигню, щоб потім не мучитися в пошуку сервісу\гарантії. Та й знижку свій продавець завше зробить... Нє?
Відповідь: Фотоапарат Ага, їдять всьо що файне, в тому числі всяких морських гадів, а також жаб, слимаків і т.п. Але їм ще далеко до китайців, корейців ... . Їздять по-французьки (бастують вже тиждень), літають теж ніби нормально. P.S.Сьогодні українці в футбол файно грають, поки що 2 : 2. Молодці!!!
Відповідь: Фотоапарат ISO - International Standards Organisation. То є міжнародний стандарт одиниць виміру світло-чутливості фото-плівок/матриць. (типу ГОСТ). Раніше в кожного (або майже) був свій: - в американців - ASA, в нiмців - DIN. ASA - American Standard Association. DIN - Deutsche Industrie Normen DIN 21=100 ISO DIN 24=200 ISO DIN 27=400 ISO
Відповідь: Фотоапарат Думаю Мих не то хотів почути кажучи "на хлопський розум" . Просто скажіть як міняється якість фото в залежності від освітлення в приміщенні, нє?
Відповідь: Фотоапарат Пропонують Canon s3 + 1 гіг карта пам"яті + чохол = 1740 грн, задумався!!!!!!!:o
Відповідь: Фотоапарат немає вже там де вони були пізно прийшов.доведеться трохи почикати,може появдяться там знову