Відповідь: Фотоапарат З якого місця? При львівській погоді це зробити дуже тяжко, любим інструментом.
Відповідь: Фотоапарат Не мильничкою, але майже. Olympus 550. P.S. По моєму в Canon S5 бракує широкого кута (напр. 28, a в нього 36) і формату RAW, тим більше що він працює з картами SDHC. Вже продають карти SDHC на 8 Гб і обіцяють аж на 32.
Відповідь: Фотоапарат В мене Canon G7, в нього трошки інші характеристики, але то правда, що не ширококутний. А для чого мені RAW формат? Довіряю Canon, тому і купила його, на дзеркалку грошей затисла :o
Відповідь: Фотоапарат Нє-нє, і дівчат тоже . Я - за здорову конкуренцію, тоді всі сторони виграють, - і фотографи, які старатимуться "во всю" проявити свої вміння, і поціновувачі, насолоджуючись мистецькими витворами . P.S. А Ви себе зніматимете і привселюдно показуватимете ?
Відповідь: Фотоапарат :agree: Бачите, то не хотячи така двозначність вийшла . Буду більше думати над словами другим разом .
Відповідь: Фотоапарат Хороші новини, Olympus SP 560 UZ подешевів. Може нова модель (Olympus 570) появиться і треба почекати? Я б не проти щоб добавили SDHC.
Відповідь: Фотоапарат Цікава стаття що до рекламних міфів та суворої рельності при виборі фотоапарата http://www.afanas.ru/video/photo.htm
Відповідь: Фотоапарат Хороша, але "забагато букв, ніасіліть!" при виборі фотокамери. Луччє "Если Вам некогда, попробуйте начать с "облегчённого", журнального варианта. " ТАК в голові менше каші буде.
Відповідь: Фотоапарат Прошу совета Какой фотоаппарат лучше купить, рассчитывая на сумму около 2000-2500 гривен?
Відповідь: Фотоапарат та такий, який у мене, які питання? Капітане, знаючи, що у Вас добра душа, який би Ви не вибрали - скажіть мені, а я Вам скажу місце, де найдешевше!