Відповідь: Фотоапарат Будете на Левандівці - я Вам всьо розкажу. :D Бо направду, зараз у Львові клюбів - на всі смаки, ще й гастрольори з майстер-класами заїжджають. Наспівуючи фольклорне: Розкажу, покажу Та ще й дам потрогать Вивп'ємо, вип'ємо вина
Відповідь: Фотоапарат То, може, Ви би курси для всіх бажаючих організували? Команда учнів набереться 100% . А Левандівка - то єдине місце у Львові, де я ще в житті ніколи не була. З дитинства воно мені страшно звучало, от і в доросле життя перейшла з такими стереотипами . Щоправда, раз не в ту маршрутку сіла і замість району Південного, потрапила у Ваш. Але тою самою маршруткою, не вилазячи, дальше поїхала . Я за Canon G7 теж думала, потім вибрала модель на рівень простіше, занадто складно то всьо для мене виглядало.
Відповідь: Фотоапарат Раз ви Левандівку (район) не любите, спробуйте подивитися активні фото-форуми. Наприклад, непоганий http://www.snapshot.kiev.ua/forum/ Там є гілки з обговоренням/поясненням/лінки книжок. Завжди можна запитати "Як це зроблено?".
Відповідь: Фотоапарат Дякую! Я не не люблю, я не знаю, швидше. Як і Рясне, і Сихова. Там для мене всі вулиці одинакові і я тому плутаюся. Просто в мене все було в житті центральним, і школа, і універ, і кнайпи, і друзі (якось так вже вийшло). Думаю, буду невдовзі вивчати невідоме. Тим більше, якщо не зможу з технічно-теоретичними деталями фотографування розібратися, то звернуся до Вас по консультацію, пане з Левандівки . Якщо Ви дозволите, звичайно .
Відповідь: Фотоапарат В мене теж було таке враження про цей район, мене аж пересіпувало, коли хтось говорив, що він з того району.. Була я там раз і то нічкою на рок-вечірці в клубі Далі.. Було страшно.. А на днях відвідала ресторан "На Озері", де скоро буду на весіллі. За кілька хвилин в тому районі в мене змінилось ставлення до Левандівки на 180 градусів! Це такий гарний затишний приємний район! Просто райський куточок для натхнення! Залюбки б приходила на курси фото-майстерності, якби хтось влаштував там... :shy:
Відповідь: Фотоапарат О, бачите, як в нас команда швидко набирається . Прихопимо ще пана Миха, він ж тему розпочав, значить, теж цікавиться . P.S. І нагода добра буде район вивчити, фотографуючи .
Відповідь: Фотоапарат Мене візьмете за компанію? Хоч зі своїм Олімпусом Це160 далеко не заїду, але маю підозру що з хорошим оком можна і на мильниці клас показати, правда Левандівко? Додано через 1 хвилину Ну хіба не милі фото Криму, зроблені цим же це160?
Відповідь: Фотоапарат Хімія - то добре, коли: 1. Реактиви якісні 2. коли плівка якісна. 3. коли апаратура працює добре. Життя трохи інше - реактиви міняють рідко .... Що до 10-15 років - сумніваюся. Знаааачно швидше...
Відповідь: Фотоапарат ТАК в тому і фішка, що апаратура в фотографії - не на першому місці. Добре око і знання/вміння - ось що потрібне. А інструмент може лише допомогти досягнути бажане.
Відповідь: Фотоапарат Та хоч 155! Цифра дискретна, аналогове зображення неперервне, в цьому і вся різниця. І скільки б там пікселів не було нікуди від цього не подінешся.
Відповідь: Фотоапарат дискретне. Просто дискретизація вищого порядку малості. "Хімія" (тобто фотоплівка) - по зерну плівки. Природнє зображення - теж, якщо потужну оптику застосувати - дискретним виявиться. Та й око - теж дискретно сприймає.... Палички/колбочки пам'ятаєте?
Відповідь: Фотоапарат Похвастаю своєю улюбленою "іграшкою" Leica 1933 року випуску ( обьєктив правда дещо молодший), відмотала не одну сотню кілометрів плівки, але до сьогодні працює краще за нову.