Фотоапарат

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Мих, 4 жов 2007.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та яка різниця. Ще хтось ганяється за тими мегапікселями.

2. Fon

Fon whom how

головне не мегапікселі а матриця, автофокус, лінза.
    вон в мене знайома продає кенон 50д за 5200
    це ж профі зеркалка. а в магазинах я поглядів, кенон 550д майже 7 тисяч. за шо?

тут ще є такий казус цікавий. усі хто заробляють цим на життя (фото на весіллях), колись виростають зі своїх камер і продають, а оскільки панькатись немає часу, то продають за безцінь. от таких і треба шукати.

вот жалію по сей день, сторож фоторужжо продавав на безцінь. зараз би бігав по вузьких вуличках лємберга і лякав туристів своєю рурою )))

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви тутка той-во... Без гібіцінізму

• Подобається Подобається x 1
  4. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

отож то і воно, там три фотки з телефону одна з мильниці як і церква, і одна зроблена на профі за 2000 баксів.............
    для чого платити быльше коли нема потреби, звичайному юзеру вистачить і мильниці за 100 баксів..........
    от розмір самої матриці це вже питання самого розміру фізичного малюнка на папері
    з малої матриці зробити велику фотку неможливо хоча там буде 20Мп, а з повнофоматної завжди можно одержати в А1 форматі і быльшого розміру.................

http://www.64bita.ru/matrix.html тут про мать її часть....

Останнє редагування: 18 лип 2012
    • Подобається Подобається x 3
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Олег, підбери мені шось на 120- 130 долярів і на АКБ типу АА+відео 720р зі звуком
    Дякую! Пиши в приват

6. kitana

kitana Banned

Юзаю мильничку. Дає отаке макро :)

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

шо за мильничка?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  9. storozh

KARABIN,
    у мене фаервол непускає писати приват, а з другог компа ніби відправив....
    кращє в аську писати...

10. kitana

kitana Banned

Canon PowerShot A630.

11. redfox

redfox Well-Known Member

Уважаемые, я с месяц назад разжилась кэноном 90, с объективом 50-105 ооочень довольна, как портретник - просто идеальный, при необходимости и соответствующих фильтрах - снимать можно практически везде, даже в темных помещениях... очень рада, только теперь объективчик по-больше хочется, уже где го на 200..

12. storozh

на 200 мало, нужен уже 300 но они слепые
    а нормальные денег стоят от $ 5000

13. redfox

redfox Well-Known Member

ну на 300 это уже слишком, да и не снимаю я на столько далеко, но вот двухсотка... ладно, скоро НГ, будет что попросить))))
    а вообще - чудесная тушка, может практически все, исо - просто прекрасное... не слишком большая для путешествий - все не телевик таскать)
    в общем я ооочень довольна,
    до этого пользовалась никоном 5100 - могу однозначно сказать - это просто большая мыльница по сравнению с 90, НО! опять же, все зависит от того, в чьих она руках! некоторые умудряются и на айфон снять так, что потом чуть не премию WPPI получить

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Новий рік, чи що? У вас його перенесли?

Не треба ля-ля. Кенон попсову картинку дає.

15. redfox

redfox Well-Known Member

да, новый год, ну так и не так долго, вот я уже планирую бронировать себе отдых на новый год)))

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

не очень поняла о чем речь... но в сравнение функциональности д90 и 5100 это 2 большие разницы! хотя опять же - все зависит от того, в чьих они ручонках

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мабуть і закінчився лиш недавно Новий Рік, і вже скоро новий. Полковника нагадуєте.

Який в дзеркалці функціонал потрібен? Витримка і діафрагма, все. Решту - прибамбаси для різного рівня професійної зйомки. Насправді від об'єктива більше залежить, ніж від камери.

17. redfox

redfox Well-Known Member

ну, у меня как у настоящего горнолыжника, после этого Нг в феврале, сразу бронирую на следующий НГ)))) так что это нормально думать на полгода вперед)))

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ----------

ну не скажите...
    есть еще исо, который свою лепту вносит, при том есть еще настройка этих самых параметров, точки фокусировки...
    тут как говорится, было бы желание...
    вот на моей камере есть спец экран где дублируются все настройке прямо сверху, и мне все видно, где точка, какой режим съемки (диафрагма, выдержка) и т.д. все это сверху и возможность изменить тоже под рукой, а ведь в съемке зачастую секунды многое решают)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну нижнього сегменту камери не мають цього екранчика, вилки експозиції і додаткових "швидких" кнопок на корпусі. Від цього камера ніяк не стане просто великою мильницею. І параметри з точкою фокусування до речі прямо в видошукачі відображаються. ISO більше 800 немає смислу використовувати для любительських знімків.

19. redfox

redfox Well-Known Member

не могу согласиться на счет исо... мы сейчас снимали в храме - мозаики потолочные - 300 исо пощло... чудесные снимки - глазами так не видно как аппарат видит.
    хотя самое главное, безусловно в том для чего покупать, если просто фотать - то и 5100 за уши хватит, а вот если все же пытаться учиться не только кнопки жать ... то д90 просто офигенен)

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

3000 хіба що. Це треба штатив носити.

а де твій аватар? :)