Фотоапарат

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Мих, 4 жов 2007.

1. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

це як мавпа з гранатою, ото нема кеби, або руки знайти - до проктолога, то шо кенон шо панасонік та хоч сам супер нікон і мазня вийде.....
    в руках майстра любим фотом можно добрих знімків зробити, та і фотошоп зараз рулить плюс ціна питання........

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А це вже зовсім інша розмова.

3. thinkers

thinkers Well-Known Member

Не дай вам Б-же Leica в руки...

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

З огляду на аватар?

• Подобається Подобається x 1
  5. storozh

от клята хвороба, а про класику то і забув:haha:
    бо як то Leica в руках, то вже такий гуру, аби пересічні громадяни розуміли що в нього в руках :cry: і

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

----
    Кеноніст?

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

А що Leica? Відмовились би сти за релігійними переконаннями?

7. thinkers

thinkers Well-Known Member

Я з тих, хто співчуває

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, тримаєтисі членів партії з 1905-року? Правильно, вони хорошому навчать.

9. storozh

А в мене фотозоопарк..... :crazy: і для навіщо відмовляися

10. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Чи вже випробували, і чи можете прокоментувати трохи подібний http://photo.stylus.com.ua/ru/products/details/39487/index.html чи варто брати?

11. syavych

syavych копач

Апарат той самий, що у мене, але слабий об'єктив. Чи варто брати - питання спірне: цього об'єктиву вистачить на пару сотень фоток - скоро захочете іншого, а продати той навряд чи вдасться. Тому я зразу брав з кращим об'єктивом...
    А сам апарат нормальний :)

12. TesTanya

Мій чоловік сьогодні нарешті вибрав і купив такий фотоапарат - Canon EOS 550D 18-55 IS Kit.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мене D3000, техніка - чудо.

А ви дійсно будете ролики знімати в FullHD?

14. Fon

Fon whom how

як на мене, то лінійка бюджетних зеркалок представлена кенон і нікон викликає почуття нігадаванія. приклад:
    д3000 дуже хороший апарат, вапщє супер як на свої 4000 грн
    д3100 той же дуже хороший фотоапарат тільки там зявилась опція зйомки відео хд. решта нічого відмінного. ціна від 5200. тобто півтори тищі ми платим за хд на ФОТОАПАРАТІ!!! 0_0
    д5100 - ціна 7200 (мін шо найшов) - це той же д3000, тільки з відео. і той же 3100 тільки з екранчиком що можна трошки крутити.
    отже - хочем камеру, берем д3000. хочем з відео - берем д3100. хочем з модним прибамбасом - берем 5100. кожен крок 1500-2000 грн )))
    кенон - шуми менші, картинка чіткіша. та сама фігня. д450 - найдешевший бюджетний, потім з непотрібними наворотами пішли д500 і д 550. ціна відповідна. 2000 грн один крок ))
    висновок. фірма виробник створює хорошу бюджетну модель цифрового фотоапарату. потім робить "значне" вдосконалення і вуаля - нова ціна, нові можливості. до речі про хд-відео )) таке відео релаьно знімати тільки з штативу, бо якщо ви в руках своїх епілептичних почнете зйомку відео таких величезних форматів, то відео ваше буде ніби зняте під час землетрусу у ніпонії ))
    рекомендації - найшли цифрову зеркалку, та шо зара модна. погляділи. потім берем на порядок меншу шукаєм. а потім ще меншу. зупиняємсяна тій що зберігають параметри модної, але не мають кнопочок типу - "зонтік на головою" чи "стакан грушево-морквяного соку з одним кусочком льоду" ))

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А чому ні?

16. TesTanya

За своїми параметрами наш фотоапарат кращий.
    Зараз спробую показати кілька фото, зроблених як випробувальні, в іншій темі
    Про відео зараз нічого не скажу, бо не випробовували ту функцію...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

За якими саме?

18. Mypaxa

Mypaxa New Member

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Перша перевага Д3000 - CCD-матриця краща за CMOS, плюс фізичний розмір матриці більший. Більше режимів спалаху і автоспуску. Це навіть не вникаючи. А якщо ви ведетеся на маркетинговий Live View і HD-відео - то будь-ласка, викладайте зайвих 500, чи скільки там баксів.

Насправді ці камери навіть не конкуренти в своїх категоріях. В Д3000 також є недолік - відсутність брекетингу, але мені як любителю це не суттєво.

20. Mypaxa

Mypaxa New Member

:)
    - а на НІКОНі цього не знають )) і пхають в УСІ КРАЩІ/ДОРОЖЧІ камери якийсь CMOS

"Це навіть не вникаючи" - ключова фраза )

На цім замовкаю - холівари не мій профіль :pardon:

п.с. якшо шо - фоткаю зараз Олімпусом.

а де твій аватар? :)