Я і тримаю. Обрав зручну камеру для своїх рук. Прошу не оффтопити. Дуболомний інструмент тут не обговорюють.
А де? В "Фото від Левандівки"? Я не про руки, а про управління камерою. В Кенон фіксатор переключення режимів незручний, кнопка "включти-виключити" взагалі кожен раз в якомусь випадковому місці. В Нікона немає ніякого фіксатора, його і не треба, кнопка включення прямо під пальцем на спуску - побачив кадр - раз і клацнув, все однією рукою. В Кенон на кнопці прокрутки знімків ОК функція продубльована коліщатком, в Нікон коліщатко вище знаходиться.
А навіщо його постійно переключати? ТАК і вмикати його доводиться 1 раз, на старті Нахилятися доводиться, щоб до коліщатка дотягнутисі? Там тільки фото.
На те він і переключатель, щоб переключати. Хіба що засинає у вас. Але все-рівно для повної енергоекономії краще виключити. Та й можна випадково зачепити кнопку якусь. Кажу ж, продубльована функція. Все-одно що два ричаги коробки передач в машині. А в Ніконі коліща на відсані, тому фунція допоміжна. Насправді любу ергономіку можна обгрунтувати і я впевнений що інженери Кенон все можуть пояснити. Але все-рівно в порівнянні з Нікон варіанти програшні.
ну, це по дефолту має би бути))) отже, подумала, подумала...і зупинилася поки на такій комбінації тушка Canon EOS 1100D + об'єктив Canon EF-S 18-135 mm F 3,5-5,6 IS .Все-таки в об'єктиві є стабілізатор.
В нас в країні засилля кеноністів, так само як з телефонами - одні нокіїсти. Насправді Нікон більш популярний всюди.
Audun, що Ви вчепилися того Нікона..Ну хоче собі кубіта Кенон, то нашо їй ліпити на примус нікон? Запропонували б альтернативну модель нікона за ту ж ціну, тоя ще б слухала..а так толку від вас як від мокрої собаки(не ображайтесь)
І шо з того? От в Польщі в більшості фотографів нікони, але Кенон 5Д вважається престижним апаратом (реклама постаралась?). Прості люди думають, що Кенон - це техніка з вищої полки, ніж Нікон, бо її мають менше фотографів. То так як взагалі з фотоапаратами - більшість мають мильниці, а якщо вже хтось має дзеркалку, то вважається кращим фотографом.. Тільки здоровомислячий буде розуміти, що не в техніці справа
Не мінусуйте чувака під ніком "Левандівка" - зразу забанить або тему закриє. Я вже зрозумів шо тут одні кеноністи. Але недавно ще раз роздивлявся пару Кенонів - не подобається. Береш в руки - Panasonic класні робить апарати. Olympus теж, а Canon на вигляд від них нічим не відрізняється. А Нікон взяти в руки - це зразу відчуваєш що річ, зовсім інша категорія. І картинку дає не таку попсово-комерційну (може за те і люблять), а ближче до старих плівкових апаратів.