[ QUOTE='storozh;917777']100% нічний режим має тільки Sony і то в старих версіях апаратів[/QUOTE] Але не всі учасники зйомок про це знали - таке враження.
Але не всі учасники зйомок про це знали - таке враження.[/QUOTE] мені спалах непотрібен, тому і 100% нічний режим і учасники про це незнають....
Першим цифр.фотіком був Сanon A630 з CHDK. недавно купив собі Nikon D70 з кітовим об'єктивом Nikkor AF 18-70 3.5-4.5
откровенно говоря качество снимков так-се, это не для художественных фотографий, а для фиксации событий в экстрим условиях, его подводность до 10 м, морозостойкость до 20 (вроде) и какая то ударопрочность хорошо для рыбалки, охоты и т.д. к тому же он относительно компактный но не более ... хотя стоит для такого качества фоток засильно, заявленная 12-ти пиксельность наверно хорошо - но не ощущается ... ну зато по голове можно условному противнику звиздануть
А,що про то казати!?Думав я думав і вирішив,що для дочки в подарок,як для дитини NIKON L120 ,буде кращим варіантом.Ціна нормальна і відгуки схвальні.Вже замовив,в пятницю мають доставити.Як донька освоїть його то виставлю пару фоток на суспільне обговорення.Звичайно,що є багато достойних фотоапаратів,мені сподобався Sony A55 Kit 18-55,але думаю,що то для дитини дорогувато.
Планую купити Canon 1100D тушку+об"єктив. ще який об"єктив - думаю, але от хочу почути відгуки тих, хто користувався вже цією моделлю. Який він є, враховуючи що то все-таки бюджетна модель.
Ех... Я думав, націоналістка... Наспівуючи: http://www.youtube.com/watch?v=7-ml3FQhFv0 Не гламур знімати?
ні, ні в якому разі! Хочу дзеркалку. Але сильно грошей не маю. Тому хочу адекватну модель+хороший об"єктив. Зупинилась на 1100D. Якщо маєте на думці кращий в такому ціновому діапазоні - я слухаю, тобто читаю))
В мене Canon PowerShot A580, фотки класні, чіткі, кольори гарні..але хочу на днях купити дзеркалку Canon..поки не визначилась, як куплю напишу)
В яку газету? ---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ---------- Мамо, нас люди хвалять... (с)