Угу. Дякую. То є класна штука. (я то думав, що є тільки наклейки...) Клей на шкляній рамці, яка кріпиться є тільки по переферії. Правильно?
Саме так До речі, ця рамочка одноразового приклеювання. Продавець казав, що можна здерти якшо шо, але потім ще раз приклеїти вже не вийде. Тому треба зразу добре цілитись при приклеюванні. І казав, що дуже міцно тримає. А, і не забудьте протерти екранчик перед тим, щоб там не було пилюки
плівку для планшетників можно замінити...... і без усяких рамок... плівка продається на квадратні метри
На Спаса в дочки День Народження.Просить фотоапарат,вартує купити,бо має своє,цікаве бачення,але мильнички не хочу.Виповнюється їй 14 років тому дорогий апарат купляти напевно не розумно.Тому прошу з цього місця докладніше.А може взагалі хтось може запропонувати з своїх камер,які вже по свому рівню не встигають за майстерністю свого гоподара.Дякую!Не відкладайте відповіді,бо 19 не за горами
То певно вже не актуально Для дочки взяв би Canon IXUS 310 HS (з того, що є в львівських магазинах) - маленька мильничка, але з характеристиками дзеркалки початкового рівня. Правда сам ще його не мацав, але по обіцянках виробника мав би бути хорошим апаратом. Якщо хтось дасть побавитись на деньок - розкажу про нього більше
а про тово шо скажете: Nikon Coolpix L120 black, 14Mpix, optic zoom 21x (25-525mm), 102Мб+SD/SDHC/SDXC, 4хАА batt Дісплей: 3" Відеозйомка:1280 x 720, 30к/сек
Якщо вдень полювати на птички, то файний - хороший зум. Але от по решті характеристик трохи програє кенону. Але Вам вирішувати які саме параметри вважаєте за потрібними П.С. Раджу файний сайт для порівняння моделей фотоапаратів: http://snapsort.com/compare/Canon-IXUS-310HS-vs-Nikon-L120 - там всьо наглядно видно
Щось мене тово CMOS матриця не прикалює... Краще би виклали тестові знимки... А швидкість зйомки - гут! Хоч таки знову ж - питання якості
Питання яка матриця краща досі однозначно не вирішене, але у випадку об'єктива f/2.0 кенона проти f/3.1 нікона думаю перевага очевидна, хоча... треба мацати... В неті купа , але щоб порівняти ці два апарати потрібно однакові знимки при однакових умовах, а я таких не зустрічав.
То саме але екранчик значно гіршої якості. (знайомі коментували) Матриця менша, але і на 14-ти фото не дуже (хоч я не пробував при хороших умовах) на 8-ми значно краще чомусь... (не вникав) ITC має базу однакових фото (тест) але то треба шукати кожен окремо...
Що м знав,то м сі довідав. Колись купив по блату ZENIT12SD користувався і тішився,до нині в гарному робочому стані і з спалахом,і знимки гарні,але то вчорашній день,а зараз розгубився,стільки пропозицій,тільки гроші готуй. Але дякую за інфу,буду міркувати. ---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ---------- Артобстрел прикупив собі такий Olympus µ TOUGH-8000.І під водою знімає,і ударотривкий.Я просто в характеристиках нічого не розумію,подивіться,скажіть може то донці такий вартує купити.Хоча я проти мильниць.Вона любить робити макро знимки,ми часто буваєм на природі,ну і щоб якесь відео можна було зняти,на риболовлі пригодиться нічний режим.Одним словом ви професіонали,такого делітанта,як я,зрозуміли.
нічого особливого за винятком: а і відео може бути: Съемка видео Максимальное разрешение видео 1280x720 Частота кадров 30 кадр/с
тоді або дзеркалка з макро-об'єктивом, або шось типу Canon PowerShot SX30is відео зараз практично усі знімають, за тим особливо не ганяйтесь знову ж таки або дзеркалка (але вже з світосильним об'єктивом) або згаданий мною вище IXUS 310 HS (по харак. мав би бути порівняно непоганим при недостатньому освітленні). Імхо картина вибору вимальовується так: 1. Дзеркало з макро + світосильним об'єктивом = дорого (дуже ) 2. Canon IXUS 310 HS, але пожертвувати макро 3. Canon PowerShot SX30is, але пожертвувати сутінками 4.... може ше хтось підкине якісь варіанти некенонів (хоча я не сприймаю мильниць інших виробників )