перша - дзеркалка, друга - мильниця ось тут різницю буде краще побачити Canon мильниця Nikon дзеркалка
Як на мене - вся справа в об'єктивах - кратність збільшення і "обємність" оптики. Адже у великих об'єктивах таки більша відстань між крайніми точками спостереження. (то як дивитися одним оком або двома )
А воно Вам тре? До речі, якби в мене був s5, а не s3, то довго б вагався чи продавати - досить вагомим критерієм для себе помітив потребу в наявності "башмачка" для зовнішнього спалаху, чим власне s3 і не володіє, на відміну від s5 Однозначно, але в мильниць одна малюсінька проблема - об'єктив не заміниш
Бррррр.... А можна те саме, але українською? Що Ви маєте на увазі під"великими обєктивами" та "Крайніми точками спостереження"?
Візьміть на приклад макрозйомку. Коли фотографуєте з відстані одного сантиметра об'єкт розміром менше сантиметра лінзою, що має в діаметрі кілька сантиметрів, то ви начебто оглядаєте його з усіх сторін... 3D
Що мені не подобається у моєму фотоапараті. 1. темна камера. тобто, зйомки у кімнаті без спалаху, навіть вдень виявляють, що потрібно ще більше світла. 2. хотілось би краще мікро. Те, що є часом недостатнє. 3. я не купляю фотоапарат через кількість кнопок, але напевно дзеркалка ліпша, нє?
от у мене ше таке є. хочу сфоткати мателька. Настроївся, легко натиснув кнопку. Фокус - супер, але як тільки починаю робити подальше натискання, фокус - фіть і нема і вся мікрозйомка коту під хвіст. Чому так?
В мене Sony F717, надійний та універсальний http://www.fcenter.ru/online.shtml?articles/hardware/digitalphoto/6072 ним можно робити знімки у цілковитій темряві без застосування спалаху. у свій час культова моделька, но вже застарий для сучасних вимог.
Будьте готові викласти ще пару сотень американських президентів, бо з кітовим об'єктивом буде так же (якщо і не гірше) Так мікро чи макро? Хоча яка різниця - в будь-якому випадку ще сотня-дві Певні жи ліпша, але потребує "трохи" фінансів і великої сумки шоб то всьо носити.
Левандівко, я вже заніс пожертву у церкву, кажіть який фотоапарат ліпший, ніж мій. ---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ---------- цунг-цванг якийсь. Я про фотоапарат, а не про гроші. ---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ---------- Сявич, не бійтеся, я не збираюся у вас вимагати гроші. ---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ---------- в смислі? ......................................
Зміст такий - автофокус виставляє відстань по різкості. Під час натискання на спуск відбувається невеличка зміна положення фотоапарата, спрацьовує стабілізатор. Автофокус бачить не чітку картинку і починає по новій свою роботу. (У вас подвійний спуск ?) ---------- Додано в 01:31 ---------- Попередній допис був написаний в 01:26 ---------- А в чому найбільша перевага дзеркалки - що виставляєш фокус на око? Це все?