Відповідь: Фотоапарат Провірте і побачите. Хорошо задифрагмуйте і побачите що не тільки глибина різкості росте, але й котраст теж, особливо на чорно-білих плівках/фотографіях. Я провіряю з жовтня 1973 р. Коли стільки напровіряєтесь як я, тоді й поговоримо. Хорошо??
Відповідь: Фотоапарат Дорога машина. За такі гроші можна було б щось напів-рофесіональне знайти, з об'єктивом Leica 18х, напр. P.S. Тут чомусь Canon мало купляють, їх навіть в магазинах небагато, покупців на них нема.
Відповідь: Фотоапарат А я, з цікавості, заліз глянути рейтинг продаж Canon PowerShot S3 IS от $117 до $582 -1- 3.4% -1 Canon EOS 400D от $707 до $1812 -2- 3.2% +23 Canon EOS 40D от $1400 до $7030 -3- 2.5% +2 Canon PowerShot S5 IS от $464 до $638 -4- 1.7% Nikon D80 от $135 до $1596 -5- 1.7% +6 Nikon D40 от $160 до $1700 -6- 1.4% +94 Canon PowerShot SX100 IS от $340 до $449 -7- 1.4% +3 Canon PowerShot G7 от $220 до $642 -8- 1.4%
Відповідь: Фотоапарат але ж таки в дечому полковник правий? ту якість, яку дає хімія - цифра ще не скоро дасть? або, якщо бути абсолютно точним - ніколи (без зміни технології). -- Інше питання - що фотографія стала "інтуїтивно зрозуміла", з "дружнім користувацьким інтерфейсом", що "кожний дурак якісно фото зробити може". -- Є в програмуванні така заповідь - якщо створити програму, зрозумілу кожному дураку - то тільки дураки нею і користуватимуться...
Відповідь: Фотоапарат Цифра добра не тільки доступністю "кожному дурню". Цифра (я не про мильний .jpg) розширює діапазон можливостей і для профі. Для цього в немильницях вшиваєцця RAV.
Відповідь: Фотоапарат Хочу зробити людині подарунок, напівпрофесійний фотоаппарт, розраховую десь на 500-700 долярів, але в техниці ні бельмеса не розумію, може хтось, щось порадить?
Відповідь: Фотоапарат А це вже дивлячись кого Ви називєте "професіоналом" і "любителем". "Професіонал"- це той хтр заробляє на життя фотографією, і дивлячись якою зйомкою він займаєтся те для нтьгог і краще- якщо це репортер якому необхідно терміново фото в номер то безумовно цифра буде краще тим більше що газетна публікація все одно нездатна передати всю якість плівкового зображення. Тай взагалі цифра дає якість достатню з надлишком для поліграфії, тому і фотографу що працює скажімо в рекламі також не варто морочитись з плівкою. А от що до "любителя" також давайте визначимось хто це такий- якщо це людина яка невідрізняє видержку від діафрагми і поняття не має що таке фокусна відстань обьектива, а просто має "повний автомат" яким "клацає" обличча пяних друзів то чи можна назвати таку людину фотолюбителем? Ми ж не називаємо радіолюбителем того хто просто користуєтся радіоприймачем. І зовсім інша справа коли фотографія являєтся способом самовираження, художньої творчості, займає важливе місце вжитті, не являючись при цьому професією- то тут якраз і знаходить своє місце на сучасному етапі плівка.
Відповідь: Фотоапарат Прошу поради в тих, то дійсно розбирається. Я наразі лише починаю займатись фото, тобто фотографую в своє задоволення, що мені дуже подобається робити. Кажуть, що фотки виходять непогані. От починаю вивчати фотошоп.. Маю canon power shot a540. Для навчання і нескладних умов зйомки - вистачає. Ближчим часом дуже ймовірно має з'явитися можливість витратити 2000$ на фототехніку. Планую купити щось з кенонів, так як цілком задоволена своєю камерою. І щоб фотоапарат мав супер макро, бо віддаю перевагу саме цьому типу зйомки. Що порадите?
Відповідь: Фотоапарат Купите макро-оптику, буде альтернативним об'єктивом. А тушку - матимете конкретні гроші в руках, то й визначитеся. А так винесе Вам: спалах - від 300 уо + спалах для макри... Тушка - від 700 уо Макро-оптика - від 300 Універсал-оптика - вд 300 На сьогодні, щоб вписатися в суму 2000, орієнтуйтесь на Canon 400D. Решта винесе більше.
Відповідь: Фотоапарат Щоб цифра дала якість хімії, сенсор повинен мати мін. 55 мега піксель і файл (фото) мін 10 Гбайт. Думаю що через 5-10 років дійдуть. http://www.lenta.ru/news/2007/09/25/toshiba/ http://www.lenta.ru/news/2007/08/31/casio/ http://www.lenta.ru/news/2006/04/25/redone/
Відповідь: Фотоапарат Пане Левандівка, можна Вам запитаннячко? Мені Ваші фото дуже подобаються, бачення у Вас цікаве і творче . Ви ходили на якісь курси (якщо так, то, може, порадите якогось файного вчителя?) чи то у Вас такий внутрішній талант?
Відповідь: Фотоапарат :cowboy: Талантище!.. А якщо серйозно, то і не знаю, що Вам порадити... Звичайно, треба мати око, потім теорія/практика, потім "фото-залізо". Я починав давно. Зі "Смена 8-М". От стажем і добираю... :D :D :D А курси для Вас порадити?.. Вам в якому місці? Львів ТАКий великий...
Відповідь: Фотоапарат Дзенькує ! Мені впринципі байдуже, могла би будь-куди, якщо би знала, що людина - професіонал добрий. Найкраще в центрі, звісно. А щодо теорії, то що саме Ви читали/вивчали? Бо мені її найбільше підігнати треба би було. Взагалі-то, до перечитування якиїсь купи літератури я лінива + швидше сприйму з досвіду чийогось, але маєте добру книжку, то порадьте please .