Фотоапарат

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Мих, 4 жов 2007.

1. nastinka

nastinka відсутня

та) ви праві) я інших не визнаю))

---------- Додано в 05:13 ---------- Попередній допис був написаний в 05:12 ----------

там є можливість зйомок відео
    можна обійтись і д40 купивши до неї різні обєктиви. портретника буде достатньо і щось типу 18-200мм.

2. Algebrator

Algebrator New Member

Всім привіт! Порадьте будь ласка який купувати апарат, якої фірми і там різні прибамбаси.....у вівторок збираюсь їхати у Львів купляти, але сам в цьому не розбираюсь і тому потрібно вашої допомоги щоб хоча б мати уявлення який купляти...а там вже у продавців запитаю. І ше підскажіть де їх найкраще купувати у Львові

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Для яких цілей? Що збираєтесь фотографувати? Як часто? Вже мали хоч якийсь фотоапарат? Скільки грошей плануєте видати?

4. Algebrator

Algebrator New Member

ну просто скоро поїду в подорож і хотілося б фотографій наробит....був Canon не памятаю який...готовий на новий виділити до 3 тисяч гривень

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Гляньте на модель Canon IXUS 210 IS. Єдине, що мені в ньому не подобається, так це батарея, а не батарейки. Ціна ~2500 грн. Треба ще купити карточку пам'яті (хоч би на 4 Гб, ~80 грн), і бажано запасну батарею (але треба переконатись чи там дійсно батарея і скільки коштує запасна і яку саме треба). І ще сумочку відповідного розміру.
    Приклади фото, зроблені вибраними фотоапаратами, можна переглянути тут.
    Щодо магазину, то рекомендую Цифровичок.

• Подобається Подобається x 1
  6. Algebrator

Algebrator New Member

дякую за пораду, але все ж таки хочеться на батарейки фотоапарат...

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так, то, звісно, значно зручніше.
    Тоді гляньте на модель Canon PowerShot SX130 IS.
    Хоча раніше моделі Кенона лінії PowerShot мали проблеми з живленням - через кілька років використання фотоапарат показує, що батарейки розряджені, хоча батарейки заряджені, при чому нові, при чому в іншому місці працюють. Таке було з моїм апаратом Canon PowerShot А540 і подібним з тої ж лінії у знайомої.
    Хоча щодо простоти у використанні та якості фотографій претензій не маю, а навпаки дуже задоволена.

8. Algebrator

Algebrator New Member

непогана річ....дякую)

9. Algebrator

Algebrator New Member

купив собі сьогодні Canon PowerShot SX130 IS в Мобі Манії за 1839 грн.....а в Цифровичку я дивився він коштує 1914 грн...

• Подобається Подобається x 2
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Якщо виникне проблема, в котору гарантійку підете? (у Цифровичка своя)

11. Algebrator

Algebrator New Member

навіть не знаю...буде видно

12. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

пішли до магазину і купили? дарма..
    я в них теж одну річ взяв (просто більше ніде не було.. ексклюзив можна сказати) , так спочатку на сайт зайшов, а там ціни значно менші
    зателефонував, перевірив чи справді така ціна, забронював і пішов до них... яке було моє здивування, коли та сама річ в них в магазині була дорожчою, але продали мені за сайтовою ціною... отаке
    не хочу Вас розчаровувати, але Canon PowerShot SX130 IS у них коштує 1669.91 грн
    ( з приміткою "ціна актуальна тільки при замовленні через інтернет")
    http://mobimania.lviv.ua/fotos/canon/246/index.html

13. Algebrator

Algebrator New Member

ну...вже пізно...

14. dimalozz

dimalozz Member

Ну це як сказати... в мене цифрових дві дзеркалки (Д700 і Д90) і купа прибамбасів до них, але всеодно хочеться ще мати мильничку, таку щоб "завжди з собою і не шкода" але коли почав придивлятися то виявилося що хочеться PANASONIC LUMIX DMC-TS2 (хороше відео, ударо стійка, водостійка, можна знімати під водою і не боятися давати дитині) але ціна більше 400уо - мене жаба душить бо це ж можна для зеркалки щось купити за ті гроші )))

Доречі, якщо когось цікавить, то думаю продавати Nikon D90 body за 600$ (пишіть на пошту)

15. Varvar

Varvar Well-Known Member

я так само купував телефон дружині .... подзвонив у магазин на Словацького (він обслуговує інтернет-замовлення) питаю:
    - Є в наявності ?
    - Є
    -Ціна ?
    - сказали ціну десь на 10% вищу
    - Але ж на сайті інша і Ви виконуєте замовлення і-нет магазину
    - І-нет, то і-нет, а магазин, то магазин
    Дзвоню через пару хвилин:
    - Можна зробити замовлення
    - Можна ....
    Передзвонили через 10 хвилин: "Прийдіть і заберіть замовлений телефон."

16. Milena

Milena Member

Маю таке запитатння, можливо хтось допоможе!
    Купила фотоапарат Никон Д3100 , дуже задоволена але ось виникло бажання докупити обектив хороший та вспишку , яку можите порадити? а то я ще поганно розбираюсь в цих тонкощах!

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що плануєте фотографувати? Є об'єктиви для макро, потретів, пейзажів, репортажів тощо. І який об'єктив зараз маєте?

18. Milena

Milena Member

ну сказати тяжко що фоткати буду так все напевно що попадется але в основному пейзажі (багато подорожую , гори красиві, водопаді, архітектура) тварин (виставки собак в основному) ну і так домашніх!
    зараз обектив той що в комплекті йшов 18-55mm.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну то краще універсальний, щоб фокусна відстань була від 18 до 100мм (може бути до 120, 200, але до 100 мінімум. Дивлюсь є в Нікона такий з мінімальною діафрагмою 3,5. То трохи темно. Але так є з універсальними. Якщо дуже залежить на світлосилі, то тоді варіант з двома об'єктивами. Але це доволі незручно, особливо при репортажній зйомці, коли треба часто змінювати об'єктиви на коліні..
    Я на Ніконах не знаюсь, може хтось щось краще порадить.

20. Mypaxa

Mypaxa New Member

Раджу поміняти наявний об'єктив на якісніший "штатник" - 16-85/3,5-5,6 VR.
    Коштує +- 4800грн. Хоч і не світліший, але добавить як ширшого кута (пейзажі/архітектура)
    так і трохи "зуму" )) (портрети чи віддалені об'єкти)
    Можна сказати - більш універсальний.
    Основне - значно зросте оптична якість фото.

Як варіант - добрати недорогого світлого фікса 35/1,8 за 2000грн,
    який дасть змогу фоткати тваринок, не блискаючи їм по очах ))
    Заодно - фікс змусить навчитись будувати кадр ще до самої зйомки.

Спалах - думаю, що цілком вистачить SB600 за 2100грн.

а де твій аватар? :)