Фотоапарат

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Мих, 4 жов 2007.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

Та хто би сперечався. Ясна річ, що відео в Canon EOS5D MII суперове (і ціна також). В ньому ж матриця повнорозмірна, та і оптику можна поставити суперову.Малося на увазі якість відео в цифромильницях. Навіть в дорогих.

• Подобається Подобається x 1
  2. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Серед мильниць дуже пристойна якість відео у Canon Ixus, не гірше ніж у відеокамер, правда і обєм великий семихвилинний ролик- 300 мегабайт, якщо знайду чим стиснути викладу в Інтернет, подивитесь.

3. Locke

Locke невиправний реаліст

Я деколи знімаю відео на FUJI 9500. Вдень при хорошому освітленні, а особливо якщо знімати зі штатива, то якість достатньо пристойна, як для домашнього відео. Без штатива сильно помітні тремтіння, бо нема стабілізатора. При зйомці в кімнаті при освітленні звичайними лампами дуже сильні цифрові шуми. Ще одним суттєвим недоліком зйомки мильницями є те, що вони знімають повністю в автоматичному режи що по чутливості матриці, що по витримці та діафрагмі,і і неможливо ввести будь-які поправки.
    Об'єми відеофайлів також достатньо великі. На 4 Гігабайтну картку поміщається до 60 хвилин запису. Але то не є зле - при більшому стисненні і якість була би ще гіршою.

4. Даяна

Даяна Well-Known Member

Я у фотосправі погано розбираюсь, але один знайомий фотограф казав, що найкращі фотоапарати випускають дві фірми: Canon і NiKon. Сама я до цього часу користувалася цифровою мильничкою Nikon Coolpix S500. Він у мене ще від часу, коли цю модель лиш пустили у продаж. При покупці я звертала увагу на пікселі і кратність оптичного (не цифрового!) зуму. Також я зважала на його металевий (а не пластмасовий) корпус і компактність, яка дозволяє його носити навіть у парфумерній сумочці.:
    ВІн мене влаштовував по параметрах ціна/якість. Місяць тому у ньому розбилася оптика і висувний об'єктив. Оскільки його параметри (7 мегапікселів і трикратний зум) зараз для його початкової ціни вже неактуальні, я вирішила не ремонтувати, а купити інший недорогий Nikon. Зупинилася на Nikon S8000
    14 мегапікселів, 10-тикратний оптичний зум, ціна в районі 330-350 дол.
    Модель 2010 року. Але виявилось, що попередні партії продані, і в Україні зараз ніде немає їх у продажі а чергова партія вже місяць нерозмитнена з якихось причин стоїть на кордоні. А мати фотопапарат хочеться ВЖЕ. Ось я і думаю: чи чекати появи наступної партії, чи купити Nikon S630 (12 мегапікселів і 7-ми кратний оптичний зум), ціна 240 -260 дол:

Може є на форумі хтось з профі, аби мені щось порадив?

5. comanche

comanche знайшовся

Nikon D90 :give_heart:
    Або D3000 як початковий варіант :)
    Фотик має бути зеркалкою. І мені байдуже, що багато місця.... або зеркалка або нічого :)

Істину глаголить ваш знайомий :)

6. Даяна

Даяна Well-Known Member

Це очевидно для тих, хто хоче професійно займатися фото (хоча D-3000 рекомендують початківцям). Відповідно дзеркалки і коштують:
    Nikon D3000 = 500-550 дол.
    Nikon D90 = 850-950 дол.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

а воно - то добре, але то для профі. От у мене недзеркалка, але я задоволений.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Діано, все залежить від того, що фотографуєте, для чого.

Для сімейних фото вистачить цілком того Нікона, що Ви вибрали (подивіться на фото Миха, і без дзеркалки люксусові фото).

Фотографувати - то не тільки на спуск клацати, той, хто фотографувати не вміє і з дзеркалкою ніц не зробить.

• Подобається Подобається x 6
  9. dimalozz

dimalozz Member

Це якщо говорити про дзеркалки, а з мильницями не так все просто. Тут крім якості ще мільйон чинників вилазить: дизайн, зручність, функції модні і тп. Припускаю що комусь може бути краще купити Соні, а ще комусь Лейку чи Сігму.

10. comanche

comanche знайшовся

D90 і профі не мають нічого спільного.
    Я б сказав це вищий розряд напівпрофесійних зеркалок....
    Профі це поза 8,000$
    :)
    Початкові зеркалки це D40-D60 які трансформувались в D3000
    З хороших мильниць Panasonic Lumix. 3500 грн. Що правда велика

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А ще я б звернула увагу на тип батареї. Якщо мильниця, то краще батарейки-акумулятори. Купити комплект (4шт.) із зарядкою і мати пару на запас.

• Подобається Подобається x 2
  12. Popatska

Popatska Member

Люди може хтось має якісь знижки в Цифровичку?

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Фсі мають якісь знижки в Цифровичку.

14. good

good Well-Known Member

День добрий. Хочу собі придбати Nikon D3000 VR(18-55) Kit. знайшов ціну 3700. можливо підскажете, чи можна знайти дешевше?!

15. Ярик

Ярик Well-Known Member

"Технотрейд" - інтернет магазин, але нічого вам про нього не скажу просто знайшов в неті, ціна 3 445 грн.
    В Цифровичку подивіться

16. good

good Well-Known Member

та ось надумав вийти заодно і пройтись!)

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Будьте добрі, не підкажете що найкраще взяти ціною до 1500 грн. В мене був Сanon 100 доларовий, мене цілком влаштовував. Під кінець були проблеми з показником зарядки. Там були винні і батарейки. Але так сталося,що того фотоапарата вкрали в сина в Києві. Тепер би хотілося щось взяти,щоб без нього не бути. Іще що то за фотоапарати типу гібрид. Ви не могли б мені назвати декілька моделей найдешевших. Дякую.

18. syavych

syavych копач

Залежить що розуміють під цим словом ті, хто так каже :)
    Якщо мова йде про гіперзуми, то це цілком хороший варіант (в самого такий). Якщо не мали проблем з кеноном, то не бачу причин зараз віддавати перевагу іншим фірмам ;)
    З кенонів-гіперзумів в 1500грн вкладається CANON SX120 IS - непоганий апарат.

Останнє редагування: 26 гру 2010
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

На розетці знайшов на 100 грн дешевше http://rozetka.com.ua/ru/products/details/32390/index.html Буду заказувати. Дякую.Читав відгуки вони чудові.

20. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

ну якщо замовляти, то пошукайте, є дешевше
    наприклад тут http://www.5ok.com.ua/DetailProduct_340_117_1214_33.html
    або тут http://mobimania.lviv.ua/fotos/canon/212/index.html

але питайте повну ціну
    на розетці десь приблизно ще + 50 грн за доставку (у Львів)

---------- Додано в 02:00 ---------- Попередній допис був написаний в 01:57 ----------

тут ще цікавіша)
    http://kt-group.com.ua/index.php?productID=7317

а де твій аватар? :)