Та хто би сперечався. Ясна річ, що відео в Canon EOS5D MII суперове (і ціна також). В ньому ж матриця повнорозмірна, та і оптику можна поставити суперову.Малося на увазі якість відео в цифромильницях. Навіть в дорогих.
Серед мильниць дуже пристойна якість відео у Canon Ixus, не гірше ніж у відеокамер, правда і обєм великий семихвилинний ролик- 300 мегабайт, якщо знайду чим стиснути викладу в Інтернет, подивитесь.
Я деколи знімаю відео на FUJI 9500. Вдень при хорошому освітленні, а особливо якщо знімати зі штатива, то якість достатньо пристойна, як для домашнього відео. Без штатива сильно помітні тремтіння, бо нема стабілізатора. При зйомці в кімнаті при освітленні звичайними лампами дуже сильні цифрові шуми. Ще одним суттєвим недоліком зйомки мильницями є те, що вони знімають повністю в автоматичному режи що по чутливості матриці, що по витримці та діафрагмі,і і неможливо ввести будь-які поправки. Об'єми відеофайлів також достатньо великі. На 4 Гігабайтну картку поміщається до 60 хвилин запису. Але то не є зле - при більшому стисненні і якість була би ще гіршою.
Я у фотосправі погано розбираюсь, але один знайомий фотограф казав, що найкращі фотоапарати випускають дві фірми: Canon і NiKon. Сама я до цього часу користувалася цифровою мильничкою Nikon Coolpix S500. Він у мене ще від часу, коли цю модель лиш пустили у продаж. При покупці я звертала увагу на пікселі і кратність оптичного (не цифрового!) зуму. Також я зважала на його металевий (а не пластмасовий) корпус і компактність, яка дозволяє його носити навіть у парфумерній сумочці.: ВІн мене влаштовував по параметрах ціна/якість. Місяць тому у ньому розбилася оптика і висувний об'єктив. Оскільки його параметри (7 мегапікселів і трикратний зум) зараз для його початкової ціни вже неактуальні, я вирішила не ремонтувати, а купити інший недорогий Nikon. Зупинилася на Nikon S8000 14 мегапікселів, 10-тикратний оптичний зум, ціна в районі 330-350 дол. Модель 2010 року. Але виявилось, що попередні партії продані, і в Україні зараз ніде немає їх у продажі а чергова партія вже місяць нерозмитнена з якихось причин стоїть на кордоні. А мати фотопапарат хочеться ВЖЕ. Ось я і думаю: чи чекати появи наступної партії, чи купити Nikon S630 (12 мегапікселів і 7-ми кратний оптичний зум), ціна 240 -260 дол: Може є на форумі хтось з профі, аби мені щось порадив?
Nikon D90 Або D3000 як початковий варіант Фотик має бути зеркалкою. І мені байдуже, що багато місця.... або зеркалка або нічого Істину глаголить ваш знайомий
Це очевидно для тих, хто хоче професійно займатися фото (хоча D-3000 рекомендують початківцям). Відповідно дзеркалки і коштують: Nikon D3000 = 500-550 дол. Nikon D90 = 850-950 дол.
Діано, все залежить від того, що фотографуєте, для чого. Для сімейних фото вистачить цілком того Нікона, що Ви вибрали (подивіться на фото Миха, і без дзеркалки люксусові фото). Фотографувати - то не тільки на спуск клацати, той, хто фотографувати не вміє і з дзеркалкою ніц не зробить.
Це якщо говорити про дзеркалки, а з мильницями не так все просто. Тут крім якості ще мільйон чинників вилазить: дизайн, зручність, функції модні і тп. Припускаю що комусь може бути краще купити Соні, а ще комусь Лейку чи Сігму.
D90 і профі не мають нічого спільного. Я б сказав це вищий розряд напівпрофесійних зеркалок.... Профі це поза 8,000$ Початкові зеркалки це D40-D60 які трансформувались в D3000 З хороших мильниць Panasonic Lumix. 3500 грн. Що правда велика
А ще я б звернула увагу на тип батареї. Якщо мильниця, то краще батарейки-акумулятори. Купити комплект (4шт.) із зарядкою і мати пару на запас.
День добрий. Хочу собі придбати Nikon D3000 VR(18-55) Kit. знайшов ціну 3700. можливо підскажете, чи можна знайти дешевше?!
"Технотрейд" - інтернет магазин, але нічого вам про нього не скажу просто знайшов в неті, ціна 3 445 грн. В Цифровичку подивіться
Будьте добрі, не підкажете що найкраще взяти ціною до 1500 грн. В мене був Сanon 100 доларовий, мене цілком влаштовував. Під кінець були проблеми з показником зарядки. Там були винні і батарейки. Але так сталося,що того фотоапарата вкрали в сина в Києві. Тепер би хотілося щось взяти,щоб без нього не бути. Іще що то за фотоапарати типу гібрид. Ви не могли б мені назвати декілька моделей найдешевших. Дякую.
Залежить що розуміють під цим словом ті, хто так каже Якщо мова йде про гіперзуми, то це цілком хороший варіант (в самого такий). Якщо не мали проблем з кеноном, то не бачу причин зараз віддавати перевагу іншим фірмам З кенонів-гіперзумів в 1500грн вкладається CANON SX120 IS - непоганий апарат.
На розетці знайшов на 100 грн дешевше http://rozetka.com.ua/ru/products/details/32390/index.html Буду заказувати. Дякую.Читав відгуки вони чудові.
ну якщо замовляти, то пошукайте, є дешевше наприклад тут http://www.5ok.com.ua/DetailProduct_340_117_1214_33.html або тут http://mobimania.lviv.ua/fotos/canon/212/index.html але питайте повну ціну на розетці десь приблизно ще + 50 грн за доставку (у Львів) ---------- Додано в 02:00 ---------- Попередній допис був написаний в 01:57 ---------- тут ще цікавіша) http://kt-group.com.ua/index.php?productID=7317