Фотоапарат

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Мих, 4 жов 2007.

1. ksenechka

ksenechka Active Member

Я собі придбала Кенон, абсолютно ним задоволена, радує мене усіма своїми характеристиками, і фото чудові робить... Не порівняти з моїм стареньким Кодаком, яким можна тарганів бити:)!

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну вже що маємо, то маємо.
    До того ж викласти "чайнику" кругленьку суму за класний фотік батьки не дали:)

3. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Вибір є завджи. Можливо не вистачає терпіння. Я зі своїм також поспішив. Купив собі Соні, а через буквально три тижні вже мав можливість купити Nikon D60 ... а різниця то 100 баксів всього навсього.

4. ksenechka

ksenechka Active Member

Мартине, Мартине!!! Не "всього-навсього 100 баксів", а "аж 100 баксів"...подивись, що з тими зеленими паперами робиться...

• Подобається Подобається x 1
  5. Alias

Проблема в грошах.В сім"ї де один працює , а четверо на шиї сидять не дуже розженешся.

6. Varvar

Varvar Well-Known Member

Кожен бренд має апарати різного класу, різні переваги.
    Серед дзеркалок лідери - Кенон, Нікон. Соні і Олімпус пробують підтягуватись до них, Панасонік схоже взгалі змістить акцент на мікро4/3 - недзеркальні камери із змінними об"єктивами.
    Переважно всі недзеркалки Кенона хороші. В інших брендів є також багато моделей, які заслуговують на увагу.
    Співвідношення ціна-якість серед мильничок Кенона було хороше десь до powershot S3is. Вже у S5is ціна була невиправдано високою - майже на рівні бюджетних дзеркалок інших брендів (наприклад Нікон Д40кіт, Олімпус Е-410,420кіт), які все ж таки гіпотетично кращі знімки робитимуть.
    крім того зараз проблема
    якщо сім"я отримує доходи у гривні.
    Може Діма продасть вам "в кредит";). Той набір, що він пропонує хороший, правда невідома ціна питання.

Останнє редагування: 4 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  7. Alias

якби ж знати яка ціна.А Діма мовчить.

8. Мартин Боруля

Взагалі то коли я купував фотік то долар навпаки починав падати, а 100 $ вони завжди 100 $.

9. Мартин Боруля

На той час коли зявився ФІС5 то між ними була велика різниця. Процесори різних поколінь а ще кількість мегапікселів, свіітлочуливість, розмір Рк дисплею .......
    отак і назбиралось.

10. fuxx

fuxx Member

І мініатюрна матриця )))

11. Мартин Боруля

Така сама як і в 3 моделі.

12. Varvar

Varvar Well-Known Member

серед переліченого лише розмір дисплею є плюсом, хоча таким, що не впливає на якість знімку.
    А збільшена кількість мегапікселів і світочутливості при незмінній
    скоріше мінус. Більше шуму.

Останнє редагування: 4 гру 2008
  13. Мартин Боруля

Для друку фоток 10х15 або 13х18 цього достатньо. Ці фотоапарати якраз для цього і призначені, а для більших форматів вихід один Дзеркалки.

14. Varvar

Varvar Well-Known Member

Звичайно, якраз для таких фоток і не треба збільшувати к-ть пікселів, що зробили у С5.
    Мова йшла не про те що С5 поганий, а про те, що значно дорожчий від С3 при наявності сумнівних переваг.

15. fuxx

fuxx Member

Звісно що мінус, а позиціонує себе як псевдозеркалка.

Згідний. От тільки не розумію навіщо пхати в компакти на мініатюрні матриці 8 і більше МП. Невже цей комерційних хід ще себе не вичерпав?

16. Хлопчики та дівчатка)
    можливо хтось допоможе)
    мені запропонували камеру Олімпус Е400 Дабл кіт (два об,єктиви 14-42 та 40-150)
    ледь б.в., +2ГБ + сумка = 2500 грн
    що скажете?..
    сумніви беруть того, що не збиралась брати Олімпус..

17. Varvar

Varvar Well-Known Member

враховуючи курс доляра, то є менше 400, що дуже файно.
    сам взяв пару місяців тому за 700 у.о. наступника е-420 даблкіт, тоді то коштувало мені ~ 3300 у гривнях.
    якщо до того не було у Вас дзерклаки, треба трохи звикати - спочатку розчарування (бо тут вже важливо "фокус", "глибина різкозті" і т.д., не просто навів щоб і зняв), потім радість, особливо коли порівнюєш якість знімків із попередньою мильничкою - видно як на екрані так і на паперовій знимці (10Х15). Це я про 420, думається що 400 не дуже різниться, але точно не скажу.
    Є цілий розділ на олімпусовському форумі по апарату, який вас цікавить:
    http://olympus.ourlife.ru/forum/index.php?showforum=74
    А загалом бюджетна дзеркалка олімпус файний варіант, коли на кенона грошей не вистачає.

Останнє редагування: 15 гру 2008
  18. просто я не думаю, що мені на початковому рівні знадобляться всі плюси кенону..
    тим паче, що це моя перша камера, вчитись буду так...
    ато якщо не побачу великого прогресу, може й не судилось мені фотографом бути)

19. Varvar

Varvar Well-Known Member

основні плюси, імхо - краща матриця, доступніша (на початковому рівні по грошам і по наявності в Україні) оптика (особливо наявність відносно недорого світосильного фікса 50мм та відносно недорогої оптики "сторонніх" виробників) і аксесуари (спалахи і т.д.)
    Якщо є бажання, прогрес обов"язково буде у порівнянні з мильничкою.
    Звичайно, що знімає фотограф, а камера лише інструмент, але все ж таки багато чого мильничкою не зняти так як найпростішою зеркалкою, імхо.

20. оце точно) на це і сподіватимусь)
    дякую) і скоро буду з інструментом)

а де твій аватар? :)