Дозвольте не погодитись. Не завжди каже, я б так сказав. На початку року взяв Олімпус SP510UZ за 1250 грн. Ну звичайно це далеко не професійний апарат, але на любителя, який трохи розуміє що таке витримка та діафрагма це досить хороша штука
Класний подарунок. Зверніть увагу на мій підпис. У мене зараз дві таких камери: одна вже 80тисяч кадрів назнімала і хочбищо (тьфу-тьфу-тьфу), інша набагато новіша, вона більш як запасна в мене. + в подарунок будь-які консультації. Думаю продавати бо планую купувати щось з цього:
Діма, Ви камеру вже продали? Ау, фотографи!!! Може хто знає ,що то може бути? Щось сталося з моїм Олімпусом.Включаю, мигтить лампочка, що батарея розряжена, поміняла на свіжозаправлені....вже не горить і не включається.не знаю, що і думати.А в ремонт щось не хочеться нести.Може там яка дрібниця, а здеруть по повній.
Народ коли купуєте фотоапарати то рекомендую віддавати перевагу тим які знімають у RAW форматі. Коли купував собі фотік не звернув уваги що він не знимкує у RAW, тепер трішки розчарований.
Може й дрібниця, але то все ж таки складна електронна і оптична техніка. Самі напевне ніц не зробите. Головне щоб помока підлягала ремонту, бо при теперішньому курсі долара техніка дуже дорога у гривнях.
Олімпус SP510UZ це мій вже другий Олімпус.перший теж через рік накрився. зараз почала збирати гроші на Нікон
Щеб гарантійний талон знайти.... Хоч на гарантії чи ні. а ремонтувати прийдеться, і нічого тут не поробиш.НР на носі..та й вобще ...
Деякі проблемки можна вирішити, якщо розібрати фотоапарат і протерти контакти спиртом. Але то треба все акуратно, часом корпус не так легко знімається. Таким чином було врятовано 2 мильниці, в одній з них спалах не працював, в другій дисплей і меню не працювало. Часом просто контакти відходять..
Олімпус виробник фотоапаратів як на мою думку посередньої якості. Нікон, Соні, Люмікс (панасонік), Кенон - ось бренди які варті уваги!! Я коли вибирав собі фотік то напоровся на один прикольний сайт http://photo-start.com.ua/compare.php там можна порівнювати фотоапарати, тому хто ше не визначився з вибором рекомендую.