Відповідь: Фотоапарат Досить просто: - Треба вкупити апарат, а його можна повернути в магазин на протязі 7-ми днів без пояснення причини й віддадуть гроші. Потім за ці самі гроші (або майже) можна вкупити інший, який теж можна віддати на протязі 7-ми днів і т.д..... А так як то різні відділи і знаходяться в різних кінцях магазину, то продавець (той що прихвалює апарати в відділі фото-відео) не знає що робиться в пункті повернення, та й то не його справа. Він задоволений що має клієнта, який купляє по 3-4 апарати в тиждень :p:p:p більше заробить, його зарплата залежить віт того. Ці, що працюють в пункті прийомки повернених товарів теж мають роботу. Всім добре, особливо клієнту. :p
Відповідь: Фотоапарат Я купила Кенон 890 і ним дуже задоволена. Для мене людини яка в фотографії самий завичайнісінький банєк він справуїсі дуже добре. Мені з магазину де я купила недавно дзвонили і пропонували гарантію на два роки, що якби мені щось сталось, або кинула апарат то мені його заміняють на новий. Єдине що то коштує 120 дольців. А мені того тре?
Відповідь: Фотоапарат Вирішив трохи "апгрейднути" свого кенона, тому помучу наших спеців парочкою бліц-питань 1. Магазини фото-аксесуарів з помірними цінами (можна інтернет-магазини). (to Levandivka: крім Цифровичка ) 2. Бренди аксесуарів (фільтрів зокрема), типу B+W, Hoya і т.д. Чи суттєво відрізняються від дешевих типу Opteka, Mercury чи для недзеркалок паралельно? Якщо суттєво, то які бренди рекомендуєте. 3. Чи є різниця де чіпляти фільтр? Наприклад, купую UV-фільтр (чи полярик) і конвертер (теле чи ширку), фільтр може бути між об'єктивом і конв. чи обов'язково на кінці. Питання суттєве, бо перед і на кінці різні діаметри. Інтуїтивно хотілось б варіант "до", оскільки можна було б використовувати фільтри без конвертера, але чи не впливатиме це на зображення? 4. Бленди. Чим відрізняються суцільні від "пелюсткові" (чи як там їх :o )? Які кращі? Поки все
Відповідь: Фотоапарат Можна, звичайно, і у "Вище неба" зайти (мото-завод), але... Як би то сказати..? Візьміть у Степанича попередньо довідку, бо продавці можуть не пойняти... Не шкода на S3 гроші вбивати?
Відповідь: Фотоапарат Тю, та які там гроші? Я ж не об'єктив купувати зібрався. А такі "мєлочі" як адаптер+фільтр варто мати хоча б для того, щоб не чистити кожного разу об'єктив після пісочниць (про відбитки пальців малої взагалі мовчу). Стосовно конвертерів і бленд, то питання радше для задоволення моєї цікавості (і ліні погуглити)
Відповідь: Фотоапарат А де "ось це" можна придбати? Чи то тільки по нету? Мені знайомий чистив обєктив мого компакту якимось графітовим олівцем, бо з всілякими тканинами там не розженешся.
В фотосалоні (забув як називається ) на пр.Свободи (біля Батарейки). Там ще Цифровичок всередині. Пачка коштує 12грн (вроді 100 "папірців" в пачці). Тканини імхо не найкращий варіант: сухі залишаються ворсинки, вологі - розводи. Графітовий олівець (то напевно ленспен) - файна річ, але моя жаба мені сказали "ні" може Юг-Контракт?
Дешевше.нет, але до цін на сайті треба додавати пару гривень, бо ціни для Києва. Комп. і фото техніка - Гіперсвіт. Якщо я правильно зрозуміла, для кожного типу об'єктива є своя бленда і не буває кількох типів на вибір. (я можу помилятись) Я чищу олівчиком (71 грн в Цифровичку, але був і менший, дешевший):
Відповідь: Фотоапарат люди, благаю, напишіть мені модель фотика щоб від 250 до 300 баксів і я піду його куплю
Відповідь: Фотоапарат Ггг, я б сказав S3 , але зараз тяжко вже його знайти. S5 дорожчий, є щось середнє між S3 i S5, називається SX100. Але то всьо моє імхо, треба ще розібратись яка сфера використання фотіка. В догонку до попередніх моїх запитань (на які крім Нірванки ніхто не хоче відповідати ): Який софт юзаєте для РАВу? Маю Adobe Lightroom, але він не шарить CRW, треба спочатку переганяти в DNG.
Відповідь: Фотоапарат Просто фоткати . в основному на автоматі. зрідка: ввечері, небо, спорт таке інше на напівавтоматі або повністю ручні настройки. брати S5 і сидіти на автоматі? абсурд...
Відповідь: Фотоапарат Дійсно, абсурд. Ну тоді або той же SX100 (якщо не лякають розміри) або якийсь компакт серії A... (але варто брати з стабілізатором IS, реально виручає після пари бокалів пивка )