Відповідь: Фотоапарат А мені сьогодні приїхав Canon PowerShot SD890 IS 10-Megapixel Digital Camera – Silver
Відповідь: Фотоапарат Людоньки, допоможіть-но моїм мукам: Sony A350 vs Canon 450D vs Nikon D80. Очs болять від інтернет-оглядів, які показують прямопропорційні результати
Відповідь: Фотоапарат а що саме вас цікавить? У мене є Canon 400D -я задоволена, одне що спочатку важку було звикнути, що коли фотографуєш треба дивитись у віконечно, а не на дисплей, а тепер Canon 450 D-можна фотографувати, дивлячить на дисплей.
Відповідь: Фотоапарат Оскільки я любитель кенонів то напевне вибрав б його. Хоча по відгуках знаю що й найкони хороші фотоапарати, а от що собою представляють зеркальні соні то я не вкурсі. Якщо вони більш-менш одного цінового рівня і схожі характеристиками, то вибирай по дизайну і ергономіці ) Але май на увазі що з кенон і з найкон не прогадаєш однозначно.
Відповідь: Фотоапарат Це не просто вибір конкретної камери. Це вибір СИСТЕМИ, а це майже як вибір релігії, порадити тут щось важко. Особисто я прихильник Canon, але якщо вибір стоїть саме з перерахованих камер, то певно всеж Nikon D80( але не D40,D60!!!!) це камера трохи більш високого рівня.
Відповідь: Фотоапарат В никоне д80 тоже в видоискатель смотреть надо а не на дисплей, но это дело привычки, я теперь даже в мыльнице не могу на дисплей смотреть - непривычно..
Відповідь: Фотоапарат Марнотрати! Таке добро псують (( Наші народні умільці те все б продали, ще й запчастини б лишилися ))
Який з них найкращий? Sony A350 Canon 450D та Nikon D80 коштують майже однаково, але я знаю, що вони не однакової якості. Більшість оглядів куплена, вже й не знаю, кому вірити - на одних сайтах в кенона якість краща, на інших по всіх параметрах вигрібають зразки, зроблені Найконом. Може хто юзав, знає різницю? шкода, що ти не юзав соньки - порадив би ще і її Яка різниця в системах (крім інтерфейсу) і чому саме кенон? Прошу не ображатися, але я бачу, що в продажі найбільше кенонів, тому люди купують найбільше кенони, тому люди рекомендують найбільше кенони. Але як би не хвалили мильничний інтерфейс Кенона більше подобається Соні, це однозначно. І це не справа звички, а логіка меню, підбору функцій, швидкості доступу, відсутності непотребу ітд.
Відповідь: Фотоапарат Система - це увесь комплекс аксесуарів- камера, різноманітні обьективи, спалахи, штативи, світлофільтри та багато іншого. Якщо Ви вже обераєте зеркальну камеру, отже Ви серьозно захоплені фотографією і прирікаєте себе на подальші витрати на всі ці аксесуари, і тут треба дивитись на їх доступність і ціну. Найбільш доступні Кенон і Нікон, а на Пентакс і Соні може бути важко знайти ту чи іншу річ. До тогож не всі Ніконівські обьєктиви сумісні з камерами Д40 і Д60, а ті які підходять значно дорожчі, отже- чи варто купувати дешеву камеру якщо потім доведется купувати значно дорожчу оптику? А от Нікон Д80 ( як і Д70, Д50) вільний від цього недоліку, хоча сам коштує дорожче, але дешевша оптика до нього підійде. У Кенона це значно гармонйніш- немає проблем з сумісністю і все доступно в Україні. Хоча в вашому списку фігурує Нікон Д80, це вже камера так званого "базового рівня" на від міну від інших перелічених що належать до початкового. Тому я б радив звернути увагу на нього.
Відповідь: Фотоапарат Переглянув гілку. Загалом згоден з Левандівкою - звичайному юзеру для власного архіву сумнівні надможливості дорогих камер навряд чи знадобляться. Достатньо і 5-и Мп від хорошої фірми. Звичайно Canon. Мені колись подарували 530-ий, брали в Штатах, на розпродажі за копійки. Вже зо три роки у доволі напруженій роботі - подорожі, гори взимку, зустрічі. Жодних проблем. Просто працює... P.S. Останнім часом пристосував його для оцифровування слайдів - зробив такий собі слайд-адаптер. У мене біля сотні плівок - от і переганяю їх в цифру. P.P.S. Буду брати мобільний з 5-и Мп камерою. Попри зрозумілі недоліки він має одну критичну перевагу над любим цифровиком - завжди під рукою!
Відповідь: Фотоапарат Перш за все шукати незалежні і обєктивні огляди (наприклад тут Digital Camera Reviews ). А якщо ті камери більш менш з однаковими технічними параметрами то тоді вибирати ціну, дизайн і ергономіку, і вже в цьому випадку нічиїх порад не потрібно. Але як не крути вибрати для себе камеру не така вже й проста річ ( знайти правдиві дані і описи і зважити всі переваги і недоліки )
Відповідь: Фотоапарат Елементарно Ватсон. Треба особисто провірити всі, які цікавлять, покористуватись....
Відповідь: Фотоапарат ІМХО, для мене, ліпше купити якусь модель відмучитися або відрадіти з нею 3-5 років. і тоді вже новий апарат купувати. а пробно юзати весь спектр камер то можна чокнутися
Відповідь: Фотоапарат то напевно у Франції в нас криво дивляться на тебе, що ти фотик в руки взяв в магазині!, а ще попросити батарею вставити!!, а ще картку памяті!!! а найчастіше то беруться речі на якійсь гуртівні - то взагалі, як замовив, то перед тим завдаток дав. повернути можна хіба якщо фотик поломаний і то будуть руки вивертати. я обслуговуванням принаймні ві Львові страшно незадоволений - як правило дивляться на людину у що вбраний і прикидають на що цей "покупець" може потягнути і так і обслуговують. п.с. от куплю собі 3 кг. золоту цепочку спеціально щоб ходити по магазинах щоб ставилися нормально :D:D:D:D:D:D