Відповідь: Фотоапарат я не фахівець але найсолідніше виглядає кенонівська базука посередині особисто я би вдовольнився кеноном розміром з олімпус (якщо відштовхуватися від даної фотки)
Відповідь: Фотоапарат Перефразовуючи Удава: "А в Кенонах - я гораздо длиннее..." ЗІ: а до чого та габаритна фота?
Відповідь: Фотоапарат До того що цей маленький апарат може робити то же саме що й ці великі з хоботами (широкий кут - великий зум). Може аж не так якісно, але для любителя вистачить, тим більше що якість залежить більше від фотографа, ніж від апарата.
Відповідь: Фотоапарат quote=Michel;279102]До того що цей маленький апарат може робити то же саме що й ці великі з хоботами (широкий кут - великий зум). Може аж не так якісно, але для любителя вистачить, тим більше що якість залежить більше від фотографа, ніж від апарата.[/quote] А навіщо тоді взагалі заморочуватись?
Відповідь: Фотоапарат А взагалі, перефразовуючи пост шановного Мішеля, можна сказати- якщо ви вибераєте автомобіль, то вам зовсім не потрібі різні там Нісани-Тойоти та інші Мерседеси, беріть Запорожець- він робить все те саме, може правда не так якісно
Відповідь: Фотоапарат Тут багацько класних фотографів... Може хтось порадить якусь функціональну, не складну програмку для непрофесіонала, для подальшої дообробки фотографій?!
Відповідь: Фотоапарат Напевне не гірший від всіх своїх попередників 600 серії. Характеристики Матриця досить велика 1/1,7 ще б було менше МП тонапевне було б просто клас ). Великий плюс - IS оптичний стабілізатор і поворотний екран. Але як то кажуть щоб дати правдиву оцінку то треба його "потримати в руках". Щоправда ціна на нього трохи лякає ), майже ті ж гроші вартує S5 IS з кращим обєктивом, якщо не помиляюся.
Відповідь: Фотоапарат Шановні друзі! Підкажіть як спеціаласти в галузі фотографування! Ось пропонують купити фотокамеру, Б/У, КодакZ740 Якихось видимих проблем немає, в комплект додано 2 акумулятори 2500 mAh, та карту пам'яті 256М. Хочуть 1500 рідних гривнів. Експлуатувався 1,5 роки. Подивився, що цей апарат знято з виробництва..... Здалося мені, що задорого просять.... А що скажуть фахівці?
Відповідь: Фотоапарат Думаю що задорого - за 1,5 роки ціна на новий буде не більшою. За такі гроші можна пошукати щось аналогічне тільки нове. Але то як кажуть моє субєктивне!