Відповідь: Фотоапарат Дивлюсь вот на серію PowerShot (А550, А560, А570, А700). Окрім кількості мегапікселів (мені в принципі і 4 достатньо - плакати друкувати не збираюсь) і 6-х зуму в А700 вроді ніяких відмінностей. То може не варто платити більше, нє? Чи може таки різняться?
Відповідь: Фотоапарат Я теж так думала. Якраз цікавлюсь цим питанням, бо вибираємо подружці одну з цих камер. Так от в "Дешевше.нет" мені сказали, що в А570 на відміну від А560 потужніший процесор (в мене А540, як я вже згадувала, камера досить швидка, не гальмує. От тільки під час знимкування в темряві доводиться кілька секунд чекати поки зроблена фотка на екран появиться). А в Сітікомі продавці сказали, що різниця в дисплеї. Але якщо вірити опису камер в інтернеті, то це не так..
Відповідь: Фотоапарат Так, потужніший, але чи вартує ота різниця потужностей 100 долярів? Різниці дисплеїв між А560 і А570 немає, зате відрізняються від А540 (115тис пікселів проти 85тис), але думаю це також не дуже необхідна різниця. Додано через 58 секунд Враховуючи що 540-х вже немає в продажі, то схиляюсь до 550-го або 560-го.
Відповідь: Фотоапарат Думаю, що не вартує. Цілком згідна! Особисто я навіть не використовую можливості робити фотки на повні 6 мегапікселів, вибираю режим 1600 х 1200 - вистачає! Та і фоток на карточку поміщається більше.
Відповідь: Фотоапарат В нас PowerShot А610, теж купували щоб малу фотати, ну і маленькі відеоролики є можливість записувати. Задоволені, переважно фото чітке і не розмазане. Чоловік вибирав виходячи з параметрів матриці, ну і ціна /якість.
Відповідь: Фотоапарат рекомендую брати фотоапарат власне де йдуть батарейки типу АА чи ААА.а то панькатися з рідною батареєю трохи морока.
Відповідь: Фотоапарат Підтримую! І добре мати відразу запасну пару. Їх можна тримати у кишеньці чохла до фотокамери, щоб були під рукою у потрібний момент
Відповідь: Фотоапарат А я категорично проти: рідна батарея в Canon - ніколи не підведе. А от панькатися з пальцьовими - морока.
Відповідь: Фотоапарат Так ви праві ........Краще мати фотік на батерейках...Він і тримає довше ніж всі усі Літій іонні батерї та завжди можна купити запасні....І використовувати їх мона як і 'рідну' батерею(тобто купити акамулятори та зарядне до них і результат той самий навіть ще кращий):D !!..))
Відповідь: Фотоапарат ТАК в горах використовуються гірські комплекти. :D Батарейні блоки. Мені рідної батареї вистачає на 400-500 кадрів. В серпні я 7 діб провів в автобусі. Привіз більше 2 000 кадрів (з одною батареєю і 2-ма комплектами батарей для спалаху)
Відповідь: Фотоапарат Уявлення не маю що то за комплекти, але думаю дві батарейки є більш компактні Та і ціна мабуть менша.. В мене хватає пари батарейок на 800-1000 кадрів.
Відповідь: Фотоапарат Не щоразу батарейки є повністю заряджені, тому просто підстраховуюсь. Але зазвичай позичаю батарейки чоловікові, бо в нього вони чомусь дуже швидко сідають Ну і ще деколи місця на моїй карточці бракує, тому беру чоловікову (в нього на 2 гіга). Це є ще один плюс батарейок - в разі чого можна їх в когось позичити, або комусь позичити
Відповідь: Фотоапарат Нє! То і "плюс", і "мінус": в мене 4 акумулятори в Дніпропетровську гуляють, позичив. :D :D :D
Відповідь: Фотоапарат а дарма...от реальний приклад..в моєї знайомої фотоапарат якраз на рідну батарею...через 5 років тримала та батарея максимум 10 хвилин.
Відповідь: Фотоапарат Вчора ось цей пробував, ніби нічого (340 Є), напевне візьму ?? Може в кого є, то скажіть що думаєте про цей апарат.