Відповідь: Фотоапарат Вирішив обирати з двох моделей Canon PowerShot A570IS IXUS 70 Різниця фактично лише в джерелі живлення. Перший працює на пальчикових батарейках, другий - на літієвому акумуляторі, відповідно також різниця в компактності. Допоможіть визначитись
Відповідь: Фотоапарат Я волію користуватися рідним акумулятором: на довго вистачає, заряжається швиденько (1-2 год). За останні 2 роки мав лише 1 "прокол", не витримав 3-ї години активної роботи (забув зарядити). Тут вже обговорювалося. Є й любителі з пальчиками бавитися. Тобто, вибір особистий, кому - що...
Відповідь: Фотоапарат Звичайно! Але ж я і не кажу що мильниця це погано, а зеркалка не може бути просто іграшкою. Я лише маю на увазі що купивши мильницю, затративши певну суму, більшу чи меншу- Ви вже маєте все що хотіли мати від саме цього апарата. А от зеркалка, навіть якщо вона для Вас лише іграшка вимагає дуже багато додаткових капіталовкладень, якщо звичайно Ви прагнете використовувати всі її можливості. Тому вибір зеркалки це дійсно відповідальний крок.
Відповідь: Фотоапарат Залежить для яких потреб вам апарат. Якщо ви не плануєте тривалі фотосесії без доступу до електромережі то звісно що краще брати компактніший на акумуляторах. Якщо ж плануєте десь його використовувати у Карпатах наприклад то звісно що батарейки. Але майте на увазі що звичайні батарейки нідочого, на багато кадрів не надійтеся (мій тянув до 20 кадрів). Тому бажано замість звичайних батарейок викоритовувати пальчикові акумулятори (12-20 грн/шт + зарядне!) що дає суттєву більшу ємкість у порівнянні з тим ж літій іонним акумулятором. Та й у будь-якому випадку можна при собі мати додатковий комплект звичайних батарейок (краще акумуляторів).
Відповідь: Фотоапарат Вкупив си сьогодні Кенона S3 IS в Цифровичку. Файні там дівчата - дали апаратат по акційній ціні (хоч я і не мав акційного флаєра ). Як тіко-но сі розберу з тою машиною буду знимкувати для найфайнішого форуму . П.С. Пишуть на ньому жи збирали в Японії - має бути добрий.
Відповідь: Фотоапарат Користувався цим апаратом - річ прекрасна. То вже і не проста мильниця, а водночас проста та зрозуміла в користуванні. Та і співвідношення ціна/якість мабуть найкраща. Я вагаюсь у купівлі між цим апаратом та Фуджі 6500.
Відповідь: Фотоапарат У нас за ту ціну тілько той предмет що в правому верхньому кутику (ну і ЮСБ-кабель)
Відповідь: Фотоапарат А чого вагатись раз самі кажете "річ прекрасна"? Але думайте швидше, бо С3 зняли з виробництва, тому вкупити можна тількі ті що залишились в магазинах (а їх небагато)
Відповідь: Фотоапарат Точно! Тай не можна забувти про те, що дзеркальні камери мають на відміну від компактів свій ресурс, який рано чи пізно вичерпається і прощавай дорогенький апаратик, хіба що він (апарат) вже окупив себе, бо був Вашим знарядддям заробітку. До речі одна велика різниця, як кажуть мудрі люди між брендами Кенон і Нікон у підході формування зображення. Тому якщо вірити цим людям Кенон кращий для жіночих портретів, а Нікон більш для чоловічих, але на мій погляд все це дуже субєктивно, чи ж не так?
Відповідь: Фотоапарат Ну певний, більший чи менший, ресурс має будь який прилад, не лише фотоапарат і тим більше не лише джзеркальний Вічного немає нічого....