Фотоапарат

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Мих, 4 жов 2007.

1. Тіріон

Тіріон Active Member

Відповідь: Фотоапарат

Вирішив обирати з двох моделей Canon
    PowerShot A570IS
    IXUS 70
    Різниця фактично лише в джерелі живлення. Перший працює на пальчикових батарейках, другий - на літієвому акумуляторі, відповідно також різниця в компактності.
    Допоможіть визначитись :)

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я волію користуватися рідним акумулятором: на довго вистачає, заряжається швиденько (1-2 год). За останні 2 роки мав лише 1 "прокол", не витримав 3-ї години активної роботи (забув зарядити). :)
    Тут вже обговорювалося.
    Є й любителі з пальчиками бавитися.
    Тобто, вибір особистий, кому - що...

3. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Звичайно! Але ж я і не кажу що мильниця це погано, а зеркалка не може бути просто іграшкою. Я лише маю на увазі що купивши мильницю, затративши певну суму, більшу чи меншу- Ви вже маєте все що хотіли мати від саме цього апарата. А от зеркалка, навіть якщо вона для Вас лише іграшка вимагає дуже багато додаткових капіталовкладень, якщо звичайно Ви прагнете використовувати всі її можливості. Тому вибір зеркалки це дійсно відповідальний крок.

• Подобається Подобається x 2
  4. fuxx

fuxx Member

Залежить для яких потреб вам апарат. Якщо ви не плануєте тривалі фотосесії без доступу до електромережі то звісно що краще брати компактніший на акумуляторах.
    Якщо ж плануєте десь його використовувати у Карпатах наприклад то звісно що батарейки. Але майте на увазі що звичайні батарейки нідочого, на багато кадрів не надійтеся (мій тянув до 20 кадрів). Тому бажано замість звичайних батарейок викоритовувати пальчикові акумулятори (12-20 грн/шт + зарядне!) що дає суттєву більшу ємкість у порівнянні з тим ж літій іонним акумулятором. Та й у будь-якому випадку можна при собі мати додатковий комплект звичайних батарейок (краще акумуляторів).

• Подобається Подобається x 1
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Се в інтернеті.

6. syavych

syavych копач

Вкупив си сьогодні Кенона S3 IS в Цифровичку. Файні там дівчата - дали апаратат по акційній ціні (хоч я і не мав акційного флаєра :)). Як тіко-но сі розберу з тою машиною буду знимкувати для найфайнішого форуму ;).

П.С. Пишуть на ньому жи збирали в Японії - має бути добрий.

7. Grek

Grek Well-Known Member

Користувався цим апаратом - річ прекрасна. То вже і не проста мильниця, а водночас проста та зрозуміла в користуванні. Та і співвідношення ціна/якість мабуть найкраща. Я вагаюсь у купівлі між цим апаратом та Фуджі 6500.

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

9. syavych

syavych копач

У нас за ту ціну тілько той предмет що в правому верхньому кутику (ну і ЮСБ-кабель) :)

10. syavych

syavych копач

А чого вагатись раз самі кажете "річ прекрасна"? :)
    Але думайте швидше, бо С3 зняли з виробництва, тому вкупити можна тількі ті що залишились в магазинах (а їх небагато)

• Подобається Подобається x 2
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

дорого, зараза. Може через те що на 220вольт?

12. syavych

syavych копач

Нє, через те що Україна :)

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

от собаки!!![​IMG]

14. sselev

sselev Well-Known Member

6500 - знятий з виробництва, давно вже його не бачив

15. Grek

Grek Well-Known Member

В продажі ще є. Заміна - Fuji S9600, який на 120$ дорожчий.

16. sselev

sselev Well-Known Member

Ну значить залежався по старій ціні.
    9600-х теж щось давно не зустрічав.

17. dan

dan New Member

Точно! Тай не можна забувти про те, що дзеркальні камери мають на відміну від компактів свій ресурс, який рано чи пізно вичерпається і прощавай дорогенький апаратик, хіба що він (апарат) вже окупив себе, бо був Вашим знарядддям заробітку. До речі одна велика різниця, як кажуть мудрі люди між брендами Кенон і Нікон у підході формування зображення. Тому якщо вірити цим людям Кенон кращий для жіночих портретів, а Нікон більш для чоловічих, але на мій погляд все це дуже субєктивно, чи ж не так?

18. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Ну певний, більший чи менший, ресурс має будь який прилад, не лише фотоапарат і тим більше не лише джзеркальний :) Вічного немає нічого....

19. Michel

Michel Member

20. fuxx

fuxx Member

А сенс? Всюди носити з собою штатив чи не користуватися граничним зумом?

а де твій аватар? :)