Відповідь: Фотоапарат А шо, в Штатах тільки китайські Кенони?..:8: Ну, тупиє... (с) Патріку, а праску з Цейсівською оптикою Ви теж любите? Багові: не торгую.
Відповідь: Фотоапарат І що порекомендуєте? З ціною до 400$? І питання до всіх . Де у Львові найкраще купляти фотоапарат?
Відповідь: Фотоапарат Canon або Nikon, все інше марне витрачання грошей. У мене цифровий Canon, дуже задоволена. Пробувала інші, на зразок Панасоніка, нуу... шо попало... ИМХО
Відповідь: Фотоапарат http://cyfrovychok.com.ua/ ЗІ: а почитити гілку не пробували? +1. Але... Залежить, для чого купується: якщо для фотографування - ТАК, "Canon або Nikon" якщо для понтів (потішити себе і навколишніх) примочками - можна і інші моделі.
Відповідь: Фотоапарат Не звертала увагу на країну виробника раніше, зараз глянула на свій кенон і на кенон, який свекруха зі штатів нам переслала - обидва "Made in Malaysia".. Думаю, Вам краще спершу визначитись для чого Вам фотоапарат, а саме - що Ви будете в більшості фотографувати (макрознімки, рухомі об'єкти, пейзажі, на кожен день).. І відповідно до цього і підбирайте щось з кенонів (я теж ніц не маю з продажу кенонів, просто я на 150% задоволена своїм кеноном! ) Не думаю, що в різних магазинах якість одних і тих самих фотоапаратів різна.. То Ви певно шукаєте де дешевше.. 3 місяці тому я звіряла ціни на кілька моделей кенонів по магазинах Львова.. Найдешевше було у магазині Deshevshe.net.ua на вул. Франка 37. На їх сайті можна побачити київські ціни. В тому магазині на Франка ціни трохи вищі, ніж на сайті, бо тут ще врахована оплата за доставку, як вони мені пояснили..
Відповідь: Фотоапарат Оптика, точніше фірма яка її випустила дійно гарна, але- дуже шумна матриця з дуже агресивним шумодавом дають таке "мило" що всі переваги оптики нівелюются. До того ж суперзум, це завжди компроміс з якістю, тому хоч там і написано "Лейка", але якість такої оптики все одно нижча за нормальний об"єктив з меншим діапазоном зума.
Відповідь: Фотоапарат А це якраз не має жодного значення!!!! Кенон є Кенон! Незалежно від того де він був випущений. До того ж я дуже сильно сумніваюсь що Lumix, дійсно зібраний в Японії. Всі японські фотапарати ( і не тільки) збираются в Китаї, Тайвані, Малазії, Індонезії і навіть Зімбабве.
Відповідь: Фотоапарат Нашвидкуруч порівняла ціни: якщо від цін на сайті Цифровичка відняти 10%, як Ви кажете, виходять практично ті самі ціни, що і в Дешевше.нет
Відповідь: Фотоапарат От я і про те. Тільки без понтів і шороху "шо нєт"... Та й . На сайті Ц. ціни вищі прилавочних...
Відповідь: Фотоапарат Я не працюю в Ц. Просто завжди питаю ціну, за якою я можу купити в Ц. конкретний товар...
Відповідь: Фотоапарат Він таки випущений в Японії.Я його тримав в руках (з Х6 зумом і чорний). Я теж хочу купити камеру і тому приміряюся.В 3х магазинах з 3х , на запитання до продавців , що вони би порекомендували - вони відповіли Lumix.Конкретно до Кенона , чи до якогось іншого я не порівнював .