Фотоапарат

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Мих, 4 жов 2007.

1. Michel

Michel Member

Відповідь: Фотоапарат

Гроші треба тримати там де знаходяться брудні шкарпетки, щоб жінка не знайшла. :) :) :)

2. igor44uk

igor44uk New Member

Жінки ще не має,але туди хтось заліз скорше за мене:ninja: (напевно мама):dance: тепер буду ховати де дуже-дуже брудні шкарпетки!!!!

3. Michel

Michel Member

То гроші будуть, поки її не має.

• Подобається Подобається x 1
  4. igor44uk

igor44uk New Member

Будем робити все для того!:download:

• Подобається Подобається x 1
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ви мій Olympus 510 UZ.образили.

6. syavych

syavych копач

І правильно зробили :rolleyes:

7. Liona

Liona кавоманка зі стажем

8. Michel

Michel Member

Вони не знають що пишуть. :sad:
    Нічого не можу сказати на рахунок компактного Sony, я ними взагалі не цікавлюсь.
    Що стосується Оlympus_sp_550_uz, то думаю що краще добавити приб. 30 € і взяти Оlympus_sp_560_uz. То нова модель, працює швидше і якісніше.
    Якщо хочете то можете подивитись на фотографії, які робить Оlympus-550 на фр. форумі, там вже є 147 сторінок.

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І чого ото бути таким злюкою?

10. Liona

а ви самі ним фотографували?
    про 550 мені вказували на такий собі недолік - не дуже хороша матриця (що воно таке і з чим їдять - я звичайно не знаю :o ). Що можете сказати на цей рахунок?...

11. Liona

а як щодо sony H9 порівняно з олімпусом 560?

12. Michel

Michel Member

Фотографував, але тільки декілька знімків (позичили). Я збираюсь купляти 560-й, але поки що ціна падає (разом з доларом) то не спішу, чекаю коли стабілізується на мінімумі.
    В 550-го хороша матриця, правда з неї рішили витиснути всьо, на що вона здатна і звичайно - на високих чутливостях якість падає. Але то абсолютно нормально, чого дехто не хоче розуміти. В 560-го інша матриця на 8 мега-пікселів і чуть більший кут приб. на 1,5°.
    Взагалі то рахують що найкращі матриці в апаратах Kodak, в звязку з чим вони менш чутливі.
    Треба мати на увазі що такі апарати в кишені носити зовсім не зручно, а це декому дуже не подобається.
    В подробності не влазив, мене він не цікавить, зум і кут не дотягує, тай живлення і память мені не подобаються, а вага подобається - 554 г (люблю важкий апарат).
    Але то чисто мої персональні критерії вибору.

13. syavych

syavych копач

А думаєте чого на мене в розшук подали?:ninja:

14. syavych

syavych копач

Тоді пошукайте Canon S2 IS - він має бути набагато дешевшим за S3, але фактично є його копією (точніше навпаки :))

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

16. Michel

Michel Member

Я вище запостив лінк на фотки, а сторінку тільки тепер прочитав. Там появився новий фотограф - Jacque1, якого там вчать викладати фотки на форум і користуватись компом. Він там на попередный сторінці наліпив трохи як попало, але що цікаво - всі його фотографії прямо з апарата, без всяких фотошопів і корекцій, тільки зменшені в розмірах прогою, на яку я десь тут давав лінк.

17. хельга

хельга Well-Known Member

А як щодо NIKON D80?

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Це вже сурйозно. :)

19. bug

bug Well-Known Member

шутітє, шановний ...
    сідайте, два
    http://www.rozetka.com.ua/ru/products/details/2835/index.html - це по-вашому "панти слабого бренда"?

20. Liona

Нам же ж не для професійних зйомок :) А так, щоб дитину сфоткати (погодьтеся, дуже багато моментів є, коли дуже доречний був би фотоапарат під рукою), та й щоб не дуже громіздкий був (щоб в жіночу сумочку вліз, і ще залишилося місце для косметички ;) )
    За брендом не женусь, мені б якісні фотки без червоних очей і без всяких розмивів :)

а де твій аватар? :)