Відповідь: Фото від Levandivka Взагалі тре ще трохи постріляти на Ринку і відкривати гілку "Люди і телефон", бо реально зустрічається ТАК™ий діапазон виразів обличчя :D "Та ти шо!?..."
Відповідь: Фото від Levandivka Дякую, Сявичу, що повернулися до теми. А то наоффтопили.... Фота зі "спільного полюванння"? Наспівуючи: Вечером концерт заводит наша дружная семья: Дядя Ваня на баяне, Гюльнара берет зурна, Цукерман поет 7-40, Гоги воет "Сулико", А оленевод Бельдыев - "Тундра, Тундра далеко"
Відповідь: Фото від Levandivka Та не кажіть... От тільки немає чим розбавити той оффтоп. Очевидно треба знову іти на полювання
Відповідь: Фото від Levandivka А що, набої закінчилися? Дасть Бог (і дружина не загрузить на вечір) - піду й нині на друк + полювання.
Відповідь: Фото від Levandivka Їм то до лампочки, але дивляться як на дивака. Пристібніться і сядьте по Львову переїхатись. І на червоному світлофорі, наприклад, пильніше на реакцію сусідів-шоферів придивіться. Сестру мого товариша вполювали. Може якраз ним говоре...
Відповідь: Фото від Levandivka Добре, завалялися у архіві деякі "Люди (прости мене, Господи!) з Ринку". 900x813 jpg, 153 Кб 900x850 jpg, 129 Кб
Відповідь: Фото від Levandivka О, дві Ґрації та Ґораціо, як ви їх назвали тоді... І дядечко із рожевим рюкзачком, що "вибивав" пиво. Файно ви його тоді "відбрили" жартами... Тільки досі не розумію, нащо йому пиво і де він його заливатиме, якщо на язиці в нього "аллахакбар". :ninja:
Відповідь: Фото від Levandivka Хіба то був перший круг по Ринку? :D:D:D Цукерню? ТАК це ж нормально, підсолодити життя. Підпис бачите?
Відповідь: Фото від Levandivka а в яких режимах ви ось такі фотки робите? бо в мене все ніби й так, а немає тої насиченості...
В RAW, мануал, а далі хвотошоп. Ну, ї не забувайте, що оптика теж на картинку впливає сильно. Якщо користаєте кітовий - не дивуйтеся. ця фота напартачена Випускниця. 600x900 jpg, 83 Кб