Відповідь: Фото від Levandivka Можна було б у "дитячі випускні" запостити, але... Кока панночка... 679x900 jpg, 105 Кб І хто там проти понтів?..
Відповідь: Фото від Levandivka Сьогоднішні "люди на Ринку" 900x818 jpg, 170 Кб (закадрова музика - люба, пичинаючи з пєсєнкі Крокоділа Гєни)
Відповідь: Фото від Levandivka 647x900 jpg, 90 Кб Пісня за кадром ( з к/ф "Собака на сене"): Что проку в этих молодых мужчинах, Скажу я сам себе наедине. Видней мужская красота в морщинах И седине, И седине, И седине!
Відповідь: Фото від Levandivka 871x900 jpg, 146 Кб Пісня за кадром: Что проку в этих скучных стариканах, Смешон не первой свежести жених. Судьба ласкает молодых и рьяных, Весь мир для них, Весь мир для них, Для них!
Відповідь: Фото від Levandivka А я того хлопаку в окулярах знаю. Лулу підтвердить. Точно Макс... :ninja:
Відповідь: Фото від Levandivka То той шо окуляри на грудях повісив? А той, шо 124 фото на нашого Пупера подібний... так трішки....
Відповідь: Фото від Levandivka Вчора пиво пив з Сявичем, надибали отакого діда: 722x900 jpg, 88 Кб 900x699 jpg, 113 Кб