Відповідь: Фото від Levandivka Нині в "Джерелі" був "концерт"... Пані Ющенкова читала казку дітям... 900x743 jpg, 256 Кб Данилові подарунок сподобався. :cowboy:
Відповідь: Фото від Levandivka а покажіть ще пару фото а то нині від приїзду пані Катерини тисячі людей потрапляли в аварійні ситуації через вимикання світлофорів... невже безпека одної пані є вищою за безпеку сотень пішоходів і водіїв?
Відповідь: Фото від Levandivka А чо "пару"..? Я і більше можу... На проставлятиму розмір, але всі - 900/600 пкс, ~200 кб Дійсно, шорох у місті капітальний. Поки доїхали на автобусі Джерела з Левандівки на Сихів - жодного працюючого світлофора. поліцаїв - вагон. Особливо, навколо Джерела. Народ висипав поґапитися.
Відповідь: Фото від Levandivka На вході "вишикували" джерелівців для привітання. Оленка з Іруською круги нарізали аж до прибуття.
Відповідь: Фото від Levandivka Данилові теж визначили місце Доречі, були складені списки, всі - з паспортами, але ніхто не перевіряв. остання репетиція вітальної пісні
Відповідь: Фото від Levandivka Прибуття Спочатку офіційні особи "прикладалисі Потім джерелян "допускали до руки"
Відповідь: Фото від Levandivka Читання казки. Тут п. Катерина з Данила за правильну відповідь хвалить (знав де ліва рука, ггг...)
Відповідь: Фото від Levandivka Роздача подарунків Данило не патичкувався, ще, видно, хотів щось розповісти п. Катерині, але я відігнав.
Відповідь: Фото від Levandivka Пісня від Джерела. А тут, після скарги, п. Катерина грузить Садового необхідністю створити робочі місця для повнолітніх ДЦП-шників.