Відповідь: Фото від Levandivka Нові обличчя з Ринку. 900x631 jpg, 159 Кб 900x671 jpg, 187 Кб Закадрова музика: Niech inni se jadą, gdzie mogą, gdzie chcą Do Widnia, Paryża, Londynu. A ja się ze Lwowa nie ruszym za prуg Ta mamciu, ta skaż mnie Bуg. Bo gdzie jeszcze ludziom tak dobrze jak tu, Tylko we Lwowi, Gdzie pieśnią się budzą i tulą do snu, Tylko we Lwowi. Czy bogacz, czy dziad, jest tam za pan brat I każdy ma uśmiech na twarzy. A panny to ma słodziutkie ten grуd, Jak sok, czekolada i mniуd. Więc gdybym miał kiedyś urodzić się znуw, Tylko we Lwowi. Bo ni ma gadani, i co chcesz, to mуwi, Nie ma jak Lwуw.
Відповідь: Фото від Levandivka п. Левандівко, нині там дефільовав, а ви не фоткали. А я так бедрами тьху плечима вивертав...
Відповідь: Фото від Levandivka Левандівко!Я хоч і не знавець ,та мені подобаеться як ви мить вміете зловити
Відповідь: Фото від Levandivka О,а я так вчора ходиланас якраз фоткали на площі Ринок на альбом випускний.думала,Левандівці в об"єктив ненароком попадув об"єктив попала,правда не Левандівціпоки ми фотографувалися збоку Ратуші,нас клацали з вікна наші міські "райці" і чиновники Ратуші..гг..пішла шукати наші фотки на сайті міськради:D:D:D:D
Відповідь: Фото від Levandivka Ой мою б сім"ю так вполювали.... Тільки щоб з романтичними мордочками,а не насупленими.Ну можна б було замріяними.....
Відповідь: Фото від Levandivka дякую Наталко. бо я вже думав, що то мене єдиного такі думки на пл. Ринку відвідують :D
Відповідь: Фото від Levandivka Угу..я там скоро кола намотувати буду:D:D:D:D Оффтоп:ще раз назвеш мене Наталкою - приб"юлюблю різні варіації свого імені,але тільки не Наталка.найбільше люблю,якщо мене називають на французький манер -Наталі.або просто Наталькато на майбутнє
Відповідь: Фото від Levandivka Не партеся! Вони і того теж не вміють робити. Просто понти перед собою ганяють. Прошу пробачити мене за вимушений прогул на Ринку. Нині замість полювання спілкувався з бабцею оцієї кралечки: 600x900 jpg, 166 Кб Показав нарешті їй фоти її ж вишивки (і родини). ТАК все у Ваших руках. Я і за гроші полюю... Недорого... Доречі, про кола на Ринку... Майже щодня з 19-05 до 19-45 полюю на Ринку. (крім Пт., Сб). Тільки з пивом.
Відповідь: Фото від Levandivka 1024x703 jpg, 184 Кб По вулиці свиню водили. Як видно, напоказ... 900x665 jpg, 159 Кб Оба-оба... Люди...
Відповідь: Фото від Levandivka Ех, люди... 600x900 jpg, 154 Кб Завжди ТАК... Спочатку збоку, потім зверху... А потім... 699x900 jpg, 185 Кб
Відповідь: Фото від Levandivka Та половина Львова може сказати: "я його ще малесеньким знав..." Нє? Дякую!