ТАК закусюйте! Останній "фе" Вам від мене прописувався 20.06. Рота Почесного Караулу? Дайте собі спокій. Наших хлопців ТАКим не запарюють. Кремльофські понти в навчальну програму не включають. Воно не лише в Галичині, а й будь-де, поза Крємльом (+П.Корея, +Венесуела) непотрібне. Акція проведена блискуче: грамотний сценарій, короткі виступи, відкриття музею, пресконфереція. Слово надавалося лише Наливайченкові (СБУ), Сеник (ЛОР), Садовий (ЛМР), Калинець Ірина, Шухевич Юрій, Забілий Руслан (ЦДВР).
а чия то забава? і чому та пані на другому фото не забавляється? музика не подобалась? _______________________________ П.С. Мені фото "На Ринку" сподобалось і маю враження, що того пана з файкою вже десь бачила
Бо вахтером працює, якщо не помиляюся. Але погляд мала дуже промовистий. (аж проситься стУпу дошопити) Василя та Ірини. (їх на задньому плані видно)
я бачу Ви зовсім помалу бігаєте тут є гілка про той, як його, бігання... хто бігає, або планує почати.... фото продовження буде?
З Личакова зараз - ні. Я дійсно декілька кадрів тоді зробив і побіг в інше місце. Можу запропонувати краєвид з Левандівки:
Не знаю, не рахував. Але на Личаків теж троха людей приходить. На озері, доречі, наші мамочки з Посиденьок збиралися. Ходив припильнувати.